Eerolan golfarit juhlivat hyvillä mielin

28.08.2017

Juhlakisaan oli valittu hieman rennompi pelimuoto – kolmen hengen joukkueilla pelattava Scramble. Kisaan osallistui maksimimäärä pelaajia eli 38 joukkuetta. Parhaimman tuloksen tekivät Jani Lankinen, Jari Hynynen ja Sami Lankinen, jotka pelasivat kilpailutuloksen -11.

 

KoskiGolf 30 vuotta

– Koski-Golfin toiminnassa mukana olleet ihmiset ovat osanneet tehdä oikeita päätöksiä. Niiden varassa seuran toiminta on kehittynyt hyvään suuntaan koko historiansa ajan. Tällä hetkellä Koski-Golf on paremmassa kunnossa kuin koskaan aikaisemmin, summaa seuran puheenjohtaja Vesa Halme.

– Se näkyy yhtenä maamme kauneimpana golfkeskuksena, jossa jatkuvilla investoinneilla pidetään kenttä ajan vaatimusten mukaisena ja koko ympäristö kunnossa. Talouden pitäminen tasapainossa on keskeinen tekijä, joka heijastuu kaikille toiminnan osa-alueille.

– Erityisenä ilonaiheena on seuran junioreiden menestys kuluvalla kaudella. Aktiivisesti harjoitteleva ryhmä ja kaksi Suomen mestaruutta tällä kaudella antavat hyvät lähtökohdat ensi kesänä Eerolassa pelattaville junioreiden SM-kisoille. Seuran juhlaottelun kirkkaimmat palkinnot pokkasi junioreiden kilparyhmän pelaajista koostunut joukkue, mikä on erittäin hieno asia.

– Toinen hyvältä tuntuva asia on positiivinen kehitys jäsenmäärässä. Seuraan on tänä vuonna liittynyt jo yli 160 uutta jäsentä, mikä on kaksinkertainen määrä viime vuosiin verrattuna.

 

hilo2

Leo Hilokoski oli yksi juhlakisaan osallistuneista pelaajista. Koski-Golfin ensimmäinen pro on vielä 76 vuotiaana hyvässä vireessä, ja vei nimiinsä pisin draivi-kisan.