KAPUN KESÄHORINOITA

06.08.2017

Terve,

Kesä alkaa olla jo pitkällä, ja kenttäkin on saatu hienoon kuntoon.

 

Toivottavasti viimepäivien sateet ei aiheuta mitään isompaa ongelmaa. Kenttähenkilökunta on tehnyt hyvää työtä. Muistetaanhan me pelaajat se, että kenttämiehet ja –naiset eivät ole kentällä sitä varten, että he yrittäisivät hankaloittaa meidän pelaajien elämää ja peliä. He ovat siellä sitä varten, että meillä pelaajilla olisi mahdollisimman hyvät olosuhteet nauttia pelistä ja maisemista ja hyvästä seurasta. Golf on iloinen asia aina !!! Jos kierros ei suju ihan suunnitelmien mukaan, niin kenttähenkilökunta ei ole siihen syypää.

 

Rangella on käynyt harjoittelijoita ihan mukavasti. Sehän on hyvä asia. Meillä on loistavat treenimahdollisuudet, niitä kannattaa hyödyntää. Viimeisten viikkojen aikana on kuitenkin ilmennyt ongelma rangella. Palloja häviää paljon. Toki niistä osa painuu maahan ja piiloutuu pitkään heinään mutta se ei selitä hävinneiden pallojen määrää. Muistetaanhan se, että rangepallot kuuluu rangelle, ei mökkijärveen eikä omille harjoitusbaanoille.

 

Oma alkukausi oli aika kiireinen. Jopa niin kiireinen ja työntäyteinen, että alkoi vähän jo tympiä koko golf. No muutama vapaapäivä lajista toi taas kipinän takaisin ja nyt sekä golf että seuran kipparointi tuntuu hyvälle ja mielekkäälle touhulle. Kyllä golf on kivaa. Varsinkin kun juniorit kantavat mitaleita SM-kisoista ihan solkenaan. Krista Junkkarin ja Jesse Saareksen henkilökohtaisten mitalien lisäksi joukkuepronssia. Hienoa juniorit. Onnittelut myös Tommille hienosta työstä valmennuksessa ja jokaisen junnun taustajoukoille. Kaikki ovat ketjussa tärkeitä.

Ensi vuonna joukkue SM on sitten omalla kentällä, saas nähdä jos vaikka pronssi kirkastuisi. Pakko vielä mainita Kristan upea menestys yleisen sarjan SM-lyöntipeleissä. T3 on hieno suoritus.

 

Mukavaa on ollut myöskin se, että seura on saanut tänä vuonna paljon uusia jäseniä, jo yli 150. Tervetuloa seuraan kaikki uudet. Antakaahan palautetta miten voisimme entisestään helpottaa golfin aloittamista, aina on parannettavaa. Sähköpostilla voi olla suoraan minuun yhteydessä jos ei halua henkilökohtaisesti tulla juttelemaan. kapteeni.koskigof@gmail.com .

 

Paljon on vielä tänä syksynä tulossa, olkaahan valppaana. Mm. Seuran 30v. Juhlat 26.8. Nähdään kentällä ja Clubilla. Hauskaa kesän jatkoa.

 

PS. MUISTAKAA PAIKATA ALASTULOJÄLJET GREENEILLÄ !!!

 

Kapu Mika

 

IMG 2583