Kapun kevätraportti

22.05.2017

Moi,

 

Hyvää kevättä ja kesänalkua kaikille, pitkästä aikaa. Vaikka kirjoittelua on ollut viime aikoina vähemmän, niin kulisseissa tapahtuu sitäkin enemmän. Johtokunta panostaa jäsenhankintaan ympäri vuoden ja siihen liittyviä tapahtumia myös riittää. Hanki sinäkin yksi uusi jäsen tänä kesänä, pyydä kaveri mukaan, siitä se lähtee.

 

Jotkut ovat jo huomanneet että kentälle on ilmestynyt oranssin värisiä tupsuja. Samanlaisia kun 100m ja 150m mittamerkit ovat. Nämä oranssit merkit ovat helpotettuja tee-paikkoja alotteleville- ja miksei kaikille muillekkin golfareille jotka niitä haluavat käyttää. Eli kenttä voidaan pelata par 3 kenttänä oransseilta merkeiltä suoraan tai vaihtoehtoisesti voidaan avata normaalilta tee-paikalta ja jos avaus ei yllä oransseille asti, niin pallo taskuun ja jatketaan oranssillta. Tai sitten joku muu variaatio, you name it. Mielikuvitusta peliin. Aina ei ole pakko pelata 18 reikää siltä tutulta tee-paikalta ja laskea lyönnit. Mielikuvitusta peliin niin huomaa että pipokaan ei enää kiristä niin paljoa, jos se nyt ikinä on sitä tehnytkään.

 

Golfkoulu 5-8.6.2017. Jos omat lapsenne eivät kuulu kohderyhmään niin vinkatkaa ihmeessä lapsenlapsille tai naapurin lapsille. Paikalla kummeina kuuluisuuksia ja rentoa menoa. Tällaiset tapahtumat madaltavat ennestään kynnystä aloittaa golf ja murtavat niitä ennakkoluuloja joita lajia kohtaan edelleen on. Koskigolf voi olla eturintamassa murtamassa sitä muuria. Se on meistä itsestämme kiinni. Tässä linkki golfkouluun: https://www.facebook.com/KoskiGolf/photos/a.326611380720107.71121.325586604155918/1330750786972823/?type=3&theater.

 

SRC-kuukausikilpailu suunnitteilla. Mikäli innostuneita riittää voidaan järjestää tällainen sarja. Tarkoituksena olisi pelata 4 osakilpailua joista 3 tulokset lasketaan mukaan. Laitan ilmoitustaululle lisää infoa ja ilmoittautumis listan. Osakilpailut on tarkoitus pelata arki-iltoina. Päivämäärätkin selviävät lähiaikoina.

 

Frisbeegolf kenttä valmistuu tuossa tuokiossa. Viimeistään juhannuksen tienoilla on valmista. Kenttä on jo nyt heittokunnossa ja sitä kannattaa käyttää mahdollisimman paljon. Kenttä paranee mitä enemmän sitä käytetään. Laitan siitäkin tarkemmat tiedot sitten kun se on valmis.

 

Noin yleisesti ottaenhan meillä menee todella mukavasti. Kesäkin tuntuu vihdoin alkaneen ja ilmeet kentällä näyttävät olevan iloisia. Hyvä, se kuuluu lajiin. Varokaa tunnelin maalaajia, (siitä tulee muuten aika hieno), väistäkää Väkkärästä päin tulevaa liikennettä ja käyttäkää ravintolan palveluita. Ja ennen kaikkea muuta, pitäkää hauskaa ja nauttikaa pelistä.

 

Kapu Mika

 

 kapu