Klubitoimikunnan infoa kaudesta 2017

05.05.2017

Hei kaikki KoskiGolfin jäsenet ja hyvää kuluvaa vuotta sekä tulevaa golf-kautta 2017. “Keväiset aurinkoiset” säät alkavat varmasti myös herättelemään golfaajia ylös ja ulos ja kentälle.

 

 

Klubitoimikunta on pohtinut toiminnan tavoitteita sekä kauden tapahtumia klubitoiminnan näkökulmasta. Toisille golf on joko intohimoista tai leikkimielistä kilpailua ja harjoittelua. Toisille se on sen sijaan mukavaa yhteisoloa, rennosti pelaten, tavaten ystäviä ja kavereita. Ja näinhän sen tuleekin olla. Tilaa on varmasti kaikille. Klubitoiminnan tavoitteina on kehittää golf-yhteisön yhteisöllisyyttä rennosti, aktivoida koko jäsenistöä erilaisilla tapahtumilla, pelaamaan ja osallistumaan.

Tulevan kauden klubitoimikunnan tapahtumat tulevat olemaan perinteisiä kuten kauden Avajaiskisa 6.5., Juhannuskisa 22.6. sekä kauden Päätöskisa 30.9.. Heinäkuun lopulla on tarkoitus järjestää “jokin Heinäkuuntapahtuma” golfin merkeissä 28.7. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta golfia Eerolassa, jonka kunniaksi vietetään 30-v juhlaa sekä juhlakisaa 26.8..

Klubimatka järjestetään Tawast Golfiin maanantaina 12.6. Matkaan lähdetään yhteiskuljetuksella bussilla aamulla ja tiiausajat Tawast Golfissa ovat klo 10 yhteislähtönä. Klubimatkasta ja matkalle ilmoittautumisesta tulee vielä erillinen kutsu.

Mitä muuta? Toimikunnassa toimii varmasti kaikille tuttuja: Vesa Halme, Marleena Naukkarinen, Mika Niinimäki, Susanna Romanainen, Katja Tähti, sekä Karri Vilenius. Toimikunta on kiinnostunut kuulemaan ideoita ja ajatuksia myös jäsenistön suunnasta mitä tai miten voimme kehittää toimintaamme. Ota yhteyttä tai laita viestiä.

Klubitoimintaa lähellä on tietysti myös Clubi-ravintola, joka on kaikkien kohtaamispaikka, golf-yhteisön sydän. Siellä kuppi kahvia, ruokailua tai pelikierroksen jälkeen ”limut” tuo hyvän kokemuksen pelikierroksesta kavereiden kanssa. Clubi on nyt KoskiGolfin hallinnassa ja Clubia vetää Sari Laitinen, joka toivottaa sinne kaikki tervetulleiksi.

Voiko harjoitusalueella ja rangella olla hauskaa. Jos haluaa kehittää golftaitojaan tai haluaa nähdä miten se pallo lentää ja chipit ja putit onnistuu kannattaa ehdottomasti käydä rangella. Klubitoimikunnassa on pohdittu, miten voisimme kehittää harjoittelualueen käyttöä. Suunnitelmissa on ns. range-päivä teemalla, jossa mukana olisi myös Swingmakers ja KoskiGolfin junnut. Tapahtumista tiedotetaan KoskiGolfin verkkosivuilla ja facebookissa.

Hyvää ja hauskaa golf-kautta kaikille ja aktiivista osallistumista tapahtumiin,

Koski-Golf ry:n Klubitoimikunta