KoskiGolfin kenttä avataan keskiviikkona 26.4.

20.04.2017

Lumet ovat nyt sulaneet ja väylät kuivuneet pelikuntoon. Kylmä kevät on jarruttanut kasvukauden alkua, jonka vuoksi vihreää nurmea näkyy vasta kaikkein lämpimimmissä kohdissa.

 

Pelikausi pystytään kuitenkin käynnistämään ja KoskiGolfin kenttä avataan keskiviikkona 26.4. klo 12 alkaen. Golfboxin ajanvaraus on nyt avattu. Ensimmäisellä viikolla lähtöajat on varattu ensisijaisesti kausipelimaksajille. Greenfeepelaajat voivat varata samana päivänä vapaana olevia lähtöaikoja. Range ja palloautomaatti ovat käytössä normaalisti.

Väylien pelijärjestys on tuttu viime syksyltä, lähdöt väylältä 8. Väylän 18 jälkeen pelataan harjoitusalueelle tehdyt par 3-välylät. Niiden jälkeen siirrytään kolmoselle, jonka jälkeen kakkoselle, ykköselle ja lopuksi väylät 6 ja 7.

Caddiemasterin toimisto on avoinna ke 26.4. alkaen arkisin klo 8 – 17 ja viikonloppuisin klo 8 – 16. Clubi on avoinna ke 26.4. klo 11 – 19 ja sen jälkeen ma – su klo 8 – 19. Huom. caddiemasterin toimiston aukioloaikojen ulkopuolella caddiemasterin peruspalvelut (ilmoittautuminen, greenfeemaksut) hoidetaan Clubilla. Muut toimistoasiat (kausipelimaksut, tasoituskierrokset, bägilätkien haku jne.) voit hoitaa normaalisti caddiemasterin toimistossa aukioloaikana.

IMG 5807