Ladytoimintaa kaudella 2018

VUODEN GOLFSEURAN LADYTOIMINTAA
KAUDELLA 2018


KoskiGolf on vuoden golfseura, onnittelut kaikille jäsenille!

Naistoimikunta 2018

Naistoimikunta toimii kuluvalla kaudella seuraavalla kokoonpanolla: Tuulikki Hopponen (uusi jäsen), Sari Inkilä, Saara Laurell, Kirsi Ollikainen, Minna Ranki, Marju Salminen ja Serafiina Toivonen. Puheenjohtajana toimii ladykapteeni Marleena Naukkarinen.

Kauden tapahtumia

Ladykauden avaus pidetään ti 8.5. peli-illan yhteydessä. 9r pariscramblen jälkeen ruokailu ja tuote-esittelyjä Amiraalissa.

Naisten peli-illat pelataan kuukausittain tiistaisin seuraavasti:

8.5. pariscramble (Ladykauden avaustapahtuma)
5.6. pariscramble
3.7. pistebogey (9r ja 18r)
14.8. pariscramble
4.9. pistebogey

Peli-illoissa pelataan perinteisesti puolikas kierros (9r), mutta heinäkuussa on mahdollisuus pelata myös koko kierros (18r). Lähdöt 1. teeltä. Pelin jälkeen iltapala ja palkintojen jako Clubilla.

Naisten ryhmäharjoitukset ovat Swingmakersin vetämänä viikottain. Swingmakers tiedottaa kauden alussa harjoituksista erikseen.

Naisten Sunnuntai 10.6.: Kansallista golfviikkoa vietetään 10.-18.6.2018. Tänä vuonna golfviikko alkaa Naisten Sunnuntailla teemalla ”Perheen kesken”. Myöhemmin tarkentuvan tapahtuman ideana on tuoda lisää pelaajia lajin pariin vaikkapa koko perheen voimin.

KoskiGolf Gloria Ladies Open la 30.6.: Kisa on yksi Gloria LadyCupin Itä-Suomen karsintaotteluista. Gloria Lady Cupin kisat ovat itsenäisiä osakilpailuja ja niihin voi osallistua ilman, että tavoittelee mukaan joukkueeseen. Loppukilpailu pelataan 20.-21.7. Lakeside Golfissa Ryder Cup-tyyppisenä joukkuekilpailuna, jossa vastakkain asettuvat Itä- ja Länsi-Suomen joukkueet.

Naisten Haku –kisa su 29.7.: Perinteinen Naisten Haku – scramble kisataan nelihenkisin joukkuein siten, että jokainen lady kutsuu kolme miesjäsentä (ei oman perheen miehiä) joukkueeseensa. Myös kolmen hengen joukkue on mahdollinen.

Ystävyysottelu ViGS - KosG la 4.8. Vierumäellä (Cooke): Joukkueeseen mahtuu 20 pelaajaa, joten varaathan ajankohdan jo kalenteriisi, niin pääsemme yhdessä puolustamaan voittoputkeamme!

Naisten Rundit: Naisten Rundeja tarjotaan tälläkin kaudella kokemattomille pelaajille. Kierroksilla (9r) opastamassa on mukana kokeneempia pelaajia. Rundien tarkoitus on tarjota vähemmän pelanneilla mahdollisuus kysellä lajiin liittyvistä asioista tai muuten vaan pelailla yhdessä ja tehdä kentälle tuleminen jatkossa kenties hieman helpommaksi. Tarvitsemme lisää innokkaita opastajia näille kierroksille. Mikäli olet halukas kantamaan kortesi kekoon, niin otathan yhteyttä!

Ladykauden päättäjäiset järjestetään alustavien suunnitelmien mukaan lokakuussa.
Peliretket: Klubitoimikunta järjestää kauden aikana kaksi pelimatkaa, joille myös naisten toivotaan osallistuvan. Klubitoimikunta tiedottaa pelimatkoista erikseen.

Muuta

Kiroilukassaan kauden 2018 aikana kertyvä tuotto lahjoitetaan seuran omien junnujen toimintaan. Kiroilukassan löydät kauden aikana Clubilta.

Ladyjen birdiepuuhun voi käydä kirjaamassa omat huippusuorituksensa. Birdiepuu löytyy saunarakennuksen/ pukuhuonetilojen aulasta. Eniten birdieitä kauden aikana tehnyt naisgolfari palkitaan kauden päättäjäisissä.
Herrasmiesgolfarin valinta toteutetaan tänäkin vuonna elo-syyskuussa ja palkinto ojennetaan seuran vuosikokouksessa.

Naisten toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla, toimiston ilmoitustaululla sekä seuran Facebook- ja nettisivuilla. Muistathan päivittää yhteystietosi Golfboxiin tai toimistoon!

Perheen kesken!

Kauden 2018 aikana toteutetaan Golfliiton Perheen kesken! –teemaa. Lisää liiton Ladytoiminnan asiaa löytyy sivuilta www.ladygolf.fi ja hyviä vinkkejä aloittelijoille www.aloitagolf.fi Muistathan, että Ladygolf on myös facebookissa!

Myös tänä vuonna on mahdollisuus osallistua Golfliiton pelitapahtumaan Pelaa 100 pistettä! Tavoitteena on aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana keräämällä 100 bogeypistettä ja osallistumalla palkintoarvontoihin.

Ladykapteeni = kapteeni kaudella 2018

Seuran toiminnassa menemme tällä kaudella varajärjestelyjen voimin. Puheenjohtaja Vesa on toipumassa sairaskohtauksesta, mistä johtuen kapteeni/varapuheenjohtaja Mika hoitaa puheenjohtajan tehtäviä ja vastaavasti ladykapteeni/varakapteeni Marleena hoitaa puolestaan kauden aikana koko seuran kapteenin tehtäviä. Uudet johtokunnan henkilövalinnat puheenjohtajan ja kapteenin osalta ovat edessä sitten ensi syksyn vuosikokouksessa. Tästä varajärjestelystä johtuen naistoimikunnan muut jäsenet ottavat entistä isompaa roolia naisten tapahtumissa. Toivon Teidän naisten rohkeasti lähestyvän siis ketä vain toimikunnan jäsenistä uusissa ideoissa tai mieltä askarruttavissa asioissa.


Ollaan yhdessä aktiivisia ja viedään Vuoden golfseuran toimintaa kehittävästi eteenpäin. Golfareiden ja ennen kaikkea naispelaajien määrän kasvattamisessa me kaikki olemme avainasemassa. Tuothan ystäväsi tutustumaan Eerolaan niin harjoitusalueelle kuin frisbee- tai futisgolfiinkin. Tai istahtakaa yhdessä lounaalle, jäätelölle tai vaikkapa virkistävälle juomalle Clubin terassille. Tehdään siis yhdessä töitä uusien pelaajien saamiseksi KoskiGolfiin nauttimaan upeista Kymijoen maisemista!
Iloista ja nautinnollista golfkesää!


t: Kapteeni Maru ja Naistoimikunta