Ladytoimintaa kaudella 2017

KoskiGolf täyttää tänä vuonna 30 v. ja on ”Elämänsä Kunnossa”! ONNEA!

Naistoimikunta 2017

Naistoimikunta jatkaa edellisen kauden kokoonpanolla: Liisa Halme, Sari Inkilä, Saara Laurell, Kirsi Ollikainen, Minna Ranki, Marju Salminen ja Serafiina Toivonen. Puheenjohtajana toimii ladykapteeni Marleena Naukkarinen.

Kauden tapahtumia

Ladykauden avajaiset pidetty ti 4.4.: Kauden avajaiset pidettiin jo hyvissä ajoin huhtikuun alussa Hyvinvointi-illan merkeissä Amiraalin saunatiloissa Eerolassa. Iltaa vietettiin teemalla ”Ladyt kesäksi kuntoon”. Illassa oli mukana Foreverin tuote-esittelyä, Aktiivikuntoutuksen kehonkoostumusmittausta, Intersportin Footbalance –pohjallisten esittelyä ja Nirvana Wellness & Tea Shopin, Kahviputiikki Papulaarin sekä Clubin rahkabaarin maistiaisia. Lisäksi Swingmakersin Tommin kertoi kesän valmennuksista ja tuotteista ja Sari Clubin tulevasta tarjonnasta. Naisten kauden avaus keräsi Amiraaliin liki 40 hyvinvoinnista kiinnostunutta.

Naisten peli-illat pelataan kuukausittain seuraavasti:
9.5. pariscramble
6.6. pistebogey
11.7. pistebogey (kaksi sarjaa 9 ja 18r)
1.8. pariscramble
5.9. best ball

Peli-illoissa pelataan perinteisesti puolikas kierros (9r), mutta viime kesän hyvien kokemusten johdosta heinäkuussa myös koko kierros (18r). Lähdöt 1. teeltä. Pelin jälkeen iltapala ja palkintojen jako Clubilla.
Naisten ryhmäharjoitukset ovat Swingmakersin vetämänä torstaisin 1.6., 15.6., 29.6., 13.7., 27.7., 10.8. ja 24.8. kaksi ryhmää siten, että toinen on päivällä klo 12-13.30 ja toinen illalla klo 18.30-20. Vähintään 6 hlö ja enintään 10 hlö/krt. Jokaisella kerralla eri aihe, josta tiedotetaan ilmoittautumisen avauduttua.
Naisten Sunnuntai 11.6.: Kansallista golfviikkoa vietetään 5.-11.6.2017. Golfviikko päättyy Naisten Sunnuntaihin teemalla ”Kaveri mukaan”. Naisten Sunnuntaina tuodaan pelaamattomat ystävät tutustumaan lajiin ja konkreettisesti kenttäänkin. Pelataan 7-9r siten, että kokenut pelaaja lyö pitkät lyönnit ja kokematon pelaaja puttaa. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan lajiin tutustuminen pelin muodossa.


Naisten Haku –kisa la 8.7.: Perinteinen Naisten Haku – scramble kisataan nelihenkisin joukkuein siten, että jokainen lady kutsuu kolme seuramme miesjäsentä joukkueeseensa. Myös kolmen hengen joukkue on mahdollinen.

Ystävyysottelu KosG - ViGS la 12.8. Eerolassa: Lähdöt alkaen klo 10. Joukkueeseen mahtuu 20 pelaajaa, joten varaathan ajankohdan jo kalenteriisi, niin pääsemme yhdessä puolustamaan jo kahden vuoden voittoputkeamme!

Naisten Rundit: Viime kaudella aloitettuja Naisten Rundeja tarjotaan tälläkin kaudella kokemattomille pelaajille. Kierroksilla (9r) opastamassa on mukana kokeneempia pelaajia. Rundien tarkoitus on tarjota vähemmän pelanneilla mahdollisuus kysellä lajiin liittyvistä asioista tai muuten vaan pelailla yhdessä ja tehdä kentälle tuleminen jatkossa kenties hieman helpommaksi. Rundien ajankohdat ovat satunnaisia ja niistä ilmoitetaan myöhemmin erikseen.

Ladykauden päättäjäiset järjestetään alustavien suunnitelmien mukaan lokakuussa. Tarkempaa tietoa myöhemmin loppukesällä.

Peliretket: Erillistä naisten peliretkeä ei järjestetä. Tälle kaudelle aktivoitunut Klubitoimikunta järjestää kauden aikana kaksi pelimatkaa, joille myös naisten toivotaan osallistuvan. Klubitoimikunta tiedottaa pelimatkoista erikseen.

Muuta:

Kympin Nainen: KoskiGolfin naistoimikunta on esittelemässä lajia ja seuran toimintaa Kympin Nainen –tapahtumassa la 20.5. Kouvolan jäähallin pihalla. Tervetuloa piipahtamaan osastolla lenkkeilyn lomassa!
Kiroilukassa: Otamme muutaman vuoden tauon jälkeen käyttöön kiroilukassan, jonka tuotto lahjoitetaan Naisten Pankin toimintaan. Kiroilukassan löydät kauden aikana Clubilta.

Birdiepuu: Naistoimikunta on hankkinut Ladyille birdiepuun, johon omat huippusuorituksensa voi käydä kirjaamassa. Birdiepuu löytyy saunarakennuksen/ pukuhuonetilojen aulasta.

Herrasmiesgolfarin valinta toteutetaan tänäkin vuonna elo-syyskuussa ja palkinto ojennetaan seuran syyskokouksessa.

Naisten toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla, toimiston ilmoitustaululla sekä seuran Facebook- ja nettisivuilla. Muistathan päivittää yhteystietosi Golfboxiin tai toimistoon!


Naiset ensin!


Kauden 2017 aikana toteutetaan Golfliiton Naiset ensin! –teemaa. Lisää liiton Ladytoiminnan asiaa löytyy sivuilta www.ladygolf.fi ja hyviä vinkkejä aloittelijoille www.aloitagolf.fi Muistathan, että Ladygolf on myös facebookissa!


Suomi100 –juhlavuoden kunniaksi Golfliiton Ladytoimikunta on luonut uuden tapahtuman Pelaa 100 pistettä! Tavoitteena on aktivoida naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana keräämällä 100 bogeypistettä ja osallistumalla palkintoarvontoihin. Tästä lisää tietoa erillisellä tiedotteella.


Erityisesti kauden 2017 aikana on tarkoitus lisätä golfareiden ja ennen kaikkea naispelaajien määrää… ja siinä me kaikki olemme avainasemassa. Tehdään siis yhdessä töitä uusien pelaajien saamiseksi KoskiGolfiin nauttimaan upeista Kymijoen maisemista!


Iloista ja nautinnollista golfkesää!


t: Ladykapteeni Maru ja koko muu Naistoimikunta