Seniori-info, huhtikuu 2017

Hyvät KoskiGolfin seniorijäsenet!

Uusi vuosi ja seuramme 30. juhlavuosi toi mukanaan sääntöuudistuksen senioreiden ikärajaan, 50 vuotta sekä miehillä että naisilla. Sen myötä saimme 129 uutta seniorijäsentä, joita on nyt KoskiGolfissa kaikkiaan 894. Pelikauden alkaessa senioritoimikunta haluaa tiedottaa kesän tapahtumista sekä koti- että vieraskentillä.

Sähköpostiosoitteisto on KoskiGolfin osoiterekisteristä, ja sitä käytetään vain senioreiden sisäiseen tiedottamiseen. Jos et halua vastaanottaa senioritoimikunnan sähköposteja, ystävällisesti ilmoita Anneli Karhulle.

Kuukausikilpailut pelataan entiseen tapaan yhteislähtönä touko- - syyskuussa. Ensimmäinen kisa käydään 18.5. ja sen jälkeen kunkin kuukauden ensimmäisenä torstaina. Peruspelimuoto on tasoituksellinen lyöntipeli, ja kauden pistelaskenta perustuu siihen. Jokaisessa kuukausikilpailussa 25 parasta miestä ja 15 parasta naista saavat pisteitä ja kolme parasta miestä ja naista palkitaan. Pelimaksu on edelleen 10 €.

Muutama uudistus kilpailutapaan on tehty:

- Pelaaja voi itse valita tiin tasoituksellisessa lyöntipelissä, ja slope on sen mukainen.
- Ensimmäistä kertaa on myös scratch-sarja sekä miehille että naisille, miehet pelaavat keltaisilta
ja naiset punaisilta.
- Jotta myös työssäkäyvillä on mahdollisuus osallistua kilpailuun, varataan edelliseksi illaksi muutama lähtö nimenomaan työssäkäyviä varten. Tätä kokeillaan alkukaudella, ja jos tarvetta on, jatketaan kauden loppuun.

Seuraottelut
Ti. 30.5. IGS – KosG – KG Iitissä
Ma. 5.6. KosG – IG – VG Eerolassa
Ti 29.8. IG – KosG – VG Imatralla
To. 31.8. KG – KosG – IGS Kotkassa
Ma. 4.9. VG – KosG – IG Lappeenrannassa
Ti. 12.9. KosG – KG – IGS Eerolassa
Lisäksi ke. 16.8. Kymijoki Scramble Eerolassa


Pelimaksu vieraskentillä 30 € sis. keittolounaan ja kotona 10 € Kauden kilpailukalenteri on seuran kotisivuilla, ja sen mukaan vilkas toimintakausi on edessä.

Mestaruuskilpailut pelataan 18. – 20. elokuuta, ja heti seuraavana viikonloppuna la. 26.8. on 30-vuotisjuhlakilpailu. Syyskuun 15. päivänä järjestetään uudentyyppinen kilpailu, senioreiden Ryder Cup, josta lisää tietoa tuonnempana.

Viime kaudella senioritoiminta oli mukavan aktiivista, kuukausikilpailujen osanottajamäärä kohosi edellisvuodesta, ja kaikkiin seuraotteluihin löytyi täydet kilpailukykyiset joukkueet. Toivomme, että kehitys jatkuu edelleen myönteisenä ja että saamme myös uudet seniorit joukolla toimintaan mukaan.

Clubi avataan uuteen kauteen Sari Laitisen luotsaamana osana Kuusankosken Golfkeskus Oy:n toimintaa. Sari toivottaa pelaajat tervetulleiksi nauttimaan paikanpäällä valmistetuista leivonnaisista, päivittäisestä lounaasta ja muista ravintolan antimista.

Toivotamme hyvää juhlavuotta, antoisaa pelikautta ja mukavaa yhdessäoloa!

Ystävällisin terveisin,

Senioritoimikunta: Markku Rastas, puheenjohtaja - Anneli Karhu - Birgit Koskela - Leo Ollikainen