Haemme Toimitusjohtajaa

Jarin eläkkeelle siirtymisen vuoksi haluamme valmistautua hyvissä ajoin tulevaisuuden haasteisiin ja samalla tarkastella koko organisaatiorakennetta. Tuleva kausi mennään kuitenkin samalla mallilla kuin tähänkin asti.

Jari Simola on ollut Kuusankosken Golfkeskuksen toimitusjohtajana nyt 15 vuotta ja hänen luotsaamana toiminta on saatu hyvälle mallille. Golfkeskusta on kehitetty suunnitelmallisesti ja kenttä on pidetty erinomaisessa kunnossa. Meillä on selkeä näkemys tulevaisuuden suunnasta ja vuoteen 2022 ulottuva investointiohjelma. Yhtiö on velaton ja talous vakaalla pohjalla. Investoinnit on pystytty tekemään tulorahoituksella. Jari jättää siis seuraajalleen kunnossa olevan yhtiön, joka pärjää valtakunnallisessakin vertailussa varsin hyvin.

Golfkeskusta kehitetään kokokonaisuutena, jossa kenttäyhtiöllä ja seuralla on yhteiset tavoitteet. Yhteispeli on tähän asti toiminut hyvin ja haluamme vahvistaa tätä kehitystä edelleen. Yhdistämme toimitusjohtajan ja toiminnanjohtajan tehtävät ja haemme nyt kokopäivätoimista toimitusjohtajaa / toiminnanjohtajaa.

Tehtävässä johdat ja kehität Kuusankosken Gofkeskus Oy:n päivittäistä toimintaa ja palveluja. Rakennat kestäviä kaupallisia yhteistyösuhteita ja kumppanuuksia. Toimitusjohtajan tehtävän lisäksi toimit Koski-Golf ry:n toiminnanjohtajana vastaten seuratoiminnasta, yhdessä johtokunnan kanssa.

Odotamme sinulta tuloksellisuutta sekä innostusta kehittää toimintoja ja palveluja. Sinulla on kokemusta myynnistä sekä kumppanuuksien hankinnasta. Lisäksi toivomme sinulta vahvaa kiinnostusta golfia kohtaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvähenkisessä ja eteenpäin pyrkivässä golfyhteisössä. Työ alkaa syksyllä 2018, tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Petteri Metiäinen 0400 754 983 ja Koski-Golf ry:n varapuheenjohtaja Mika Niinimäki 040 848 2849.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetelosi palkkatoiveineen 09.04.2018 mennessä sähköpostilla osoitteisiin: petteri.metiainen@upm.com ja mika.niinimaki@pp.inet.fi.