KoskiGolfiin uusi toimitusjohtaja

Jari Simola jää syksyllä eläkkeelle luotsattuaan Golfkeskuksen toimintaa 15 vuotta. Avoimeksi tuleva tehtävä herätti paljon kiinnostusta ja saimme hakemuksia henkilöiltä, joilla on laajasti osaamista golfin ja yrityselämän eri osa-alueilta.

Alkukesän aikana olemme pohtineet eri vaihtoehtoja ja keskustelleet niistä myös jatkoon valittujen hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on ollut löytää parhaat resurssit ja meille sopivimmat toimintamallit menestymiseen koko ajan kiristyvässä kilpailussa ihmisten vapaa-ajan palveluista.

Uusi toimitusjohtaja on nyt valittu, mutta voimme julkaista hänen nimensä vasta elokuun lopulla. Hän ottaa työn vastaan marraskuun alusta ja hoitaa sekä Kuusankosken Golfkeskus Oy:n toimitusjohtajan että Koski-Golf Ry: toiminnanjohtajan tehtävät. Katja Tähti jatkaa uuden toimitusjohtajan aisaparina.

Tehty ratkaisu on linjassa strategiamme kanssa, jonka mukaan haluamme pitää golfkeskuksen palvelut kilpailukykyisinä ja kehittää jatkuvasti kenttäämme ja toimintaamme. Kokopäivätoiminen toimitusjohtaja mahdollistaa myös entistä tiiviimmän yhteistyön yritysten ja eri yhteisöjen kanssa.

Petteri Metiäinen
Hallituksen puheenjohtaja, Kuusankosken Golfkeskus Oy

Mika Niinimäki
Johtokunnan puheenjohtaja, Koski-Golf Ry