Pelaaminen talvihallin simulaattorissa

Simulaattori on nyt pelikunnossa talvihallin yhteydessä

Suurin kiitos tästä kuuluu Raino Kukkoselle, joka mahdollisti koko simulaattorihankkeen lahjoittamalla laitteiston Koskigolfille. Kiitos vielä kerran Raino.

Tilat simulaattorille on vuokrattu ja siksi joudumme perimään pienen käyttömaksun simulaattorin käytöstä. 1 tunti peliaikaa maksaa 12 € Koskigolfin jäsenille joilla oli vuoden 2022 kausipelimaksu maksettuna tai joilla on talvihallin käyttömaksu maksettuna. Kaikille muille simulaattorin käyttö maksaa 16 € tunti.

Ajan varaaminen tapahtuu oman Wisegolfin kautta aivan samalla tavalla kuin kentällekin. Jokaiselle tunnille on mahdollisuus varata aika neljälle pelaajalle. Tuntihinta jaetaan tasan käyttäjien kesken ja laskutetaan kuukausittain jälkikäteen jokaiselta erikseen. Eli esim. 4 pelaajaa pelaa 3 tuntia, jokainen maksaa 9 € / pelaaja tai 3 pelaajaa pelaa 3 tuntia, maksu 12 € / pelaaja, jne. Mikäli haluat varata koko simulaattorin itsellesi voit sulkea muut pelipaikat varaamalla ne pelaajille (jäsen nro.) 10010, 10011 ja 10025. Nämä ovat ns. haamupelaajia ja niitä voi käyttää paikkojen sulkemiseen. Tällöin maksat 12 € tunti. Mitään rajoituksia ei toistaiseksi ajanvarauksissa ole, voit varata vaikka koko päivän itsellesi. Ajanvaraus on nyt avoinna.

Simulaattori sijaitsee siis talvihallin yhteydessä osoitteessa Kyminväylä 1 G. Ulko-ovessa on numerokoodilla avautuva lukko. Mikäli et ole talvihallin käyttäjä, niin ennen ensimmäistä käyttökertaa lähetä tekstiviesti OVIKOODI numeroon 0505850743. Saat paluuviestinä koodin jolla hallin ovi aukeaa. Tätä samaa koodia voit sitten käyttää jatkossa oven avaamiseen. Hallilla on kameravalvonta ja väärinkäytöksistä seuraa nelinkertainen maksu.


Ja tässä alla lisätty linkki videopätkään, josta selviää valojen käyttö ym.

VIDEO


Mukavia simulaattorihetkiä!

Lisätietoja voit kysellä TJ Mikalta
040 8482849 tai
mika.niinimaki@koskigolf.fi