4 pelaajan ryhmät varattavissa

30.04.2020

Tiedote koskien peliryhmien kokoa KoskiGolfissa

 

Kuusankosken Golfkeskus Oy:n hallitus on kokoontunut etäkokoukseen 30.4.2020 ja päättänyt seuraavaa:

 

KoskiGolfin jäsenet ovat ottaneet vakavasti ohjeistuksen Koronavirusepidemian aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä, ja asiat ovat kentällä ja siihen liittyvillä alueilla sujuneet hienosti. Tästä johtuen voidaan siirtyä asteittain kohti normaalia ryhmäkokoa Golfliiton ohjeet ja suositukset huomioiden.

Peliryhmissä voi olla 4 henkilöä. 4 hengen peliajat ovat jo varattavissa kaikkiin niihin lähtöihin, mitkä ovat olleet tämän päätöksen tekohetkellä tyhjinä. Suosituksena edelleen on, että kaikki peliryhmän jäsenet ovat samaa perhettä tai muuten Koronan aikana keskenään tekemisissä olevia vakiintuneita pelikavereita. Mikäli haluat lisätä pelaajan tämänhetkiseen 3 hengen lähtöryhmääsi,  se onnistuu soittamalla KoskiGolfin toimistoon tai niin että olet kysynyt lähdön muilta pelaajilta luvan saatko liittyä heidän peliryhmäänsä ja ilmoitat siitä soittamalla KoskiGolfin toimistoon (arkisin klo 9 - 16). HUOM.  Ei puhelinpäivystystä vappuviikonlopun 1. - 3.5. aikana, joten neljäs pelaaja voi tulla kaveriporukoihin tänä aikana ilman ajanvarausta.

Pelaajan niin halutessaan on mahdollisuus pelata myös pienemmässä ryhmässä. Tämä tapahtuu niin että pelaaja voi sulkea ylimääräiset lähtöpaikat (1 - 2 kpl) lisäämällä pelikavereiksi ¨haamupelaajat¨nro 10010 ja / tai 10011 tai ilmoittaa lähdön muiden paikkojen sulkemisesta puhelimitse KoskiGolfin toimistoon nro. 020 742 9820 (ark. 9 -16).

Kausipelaajalla voi nyt olla 4 varausta voimassa samaan aikaan ja aikoja voi varata 14 pv eteenpäin. Greenfeepelaajalla voi olla voimassa 2 varausta samaan aikaan ja aikoja voi varata 7 pv eteenpäin. Vieraspelaajille ajanvaraus avataan viikolla 19 ja tähän liittyvät ohjeet julkaistaan erikseen.

Mikäli näyttää että ryhmäkoon suurentaminen aiheuttaa ongelmia voidaan myös palata takaisin 2 hengen ryhmiin.

Lainakärryt pyritään ottamaan käyttöön viikolla 19. Tästä tiedotetaan erikseen.

Golfautot ovat varattavissa (7 kpl). Yhdellä autolla kierretään max 1 kierros / päivä ja autot desinfioidaan aina aamuisin. Autoissa on myös suihkutettavaa desinfiointiainetta, jolla auton käyttäjä voi myös itse desinfioida auton ennen käyttöönottoa. Autot varataan toistaiseksi KoskiGolfin toimistosta p. 020 742 9820. Toimistosta saat myös ohjeet avainten noutamiseen ja maksujen maksamiseen. Vappuviikonlopun 1.5. - 3.5. aikana avaimet noudetaan ravintola Clubin kassalta ja voit myös kysyä vapaana olevia autoja sieltä. Huom. ei tiiaikojen varauksia Clubille, vaan ajat varataan oman Nexgolfin kautta.

Vesipisteet pidetään vielä toistaiseksi suljettuina.

Taka 9:n wc on avattu naispelaajien käyttöön.

Caddiemasterin toimisto on toistaiseksi suljettuna. Yhteydenotot arkisin klo 9 - 16 p. 020 742 9820 tai toimisto@koskigolf.fi. Ravintola Clubi palvelee take away -myyntinä ma - su klo 10 - 18 (säävaraus).