Jäsen- ja pelimaksujen laskutuksesta

12.03.2019

Koski-Golf ry:n jäsenmaksut v. 2019 on lähetetty jäsenille 7.3.2019 sekä sähköpostilaskuina, että paperilaskuina.

Jatkossa lähetämme kaikki laskut oletuksena sähköpostilaskuina. Jos jäsenellä ei ole sähköpostiosoitetta jäsenrekisterissä, laskut lähetetään automaattisesti paperilaskuina. Huomioittehan, että paperilaskulle lisätään jatkossa 5 € laskutuslisä, joten kannatta päivittää sähköpostitiedot omassa Nexgolfissa tai ilmoittaa tiedot KoskiGolfin toimistoon Katjalle, katja.tahti@koskigolf.fi. Kaikki laskut ovat nähtävissä myös omassa Nexgolfissa. Jos haluat juniorin laskun omaan sähköpostiisi, korjaathan hänen jäsentietoihinsa oman sähköpostiosoitteesi.

Kuusankosken Golfkeskus Oy:n kausipelimaksut laskutetaan seuraavasti: osakkaiden, C-osakkaan puolison ja nimetyt pelioikeudet, juniorit ja nuorisojäsenet maaliskuun loppupuolella ja kausipelikampanjaan osallistuneet ja muut huhtikuun alussa, kun kausipelikampanjan tilanne selviää. Kampanjaan ehtii vielä osallistua! Kausipelimaksut lähetetään oletuksena sähköpostilla, ja jos ei ole sähköpostia jäsenrekisterissä, paperilaskuna. Kausipelimaksun voi edelleen maksaa myös KoskiGolfin toimistoon pankki- tai luottokortilla, Smartum- ja Edenred -kortilla, ePassilla, Eazybreakilla, Smartum-. Tyky- ja Virikeseteleillä.  Nexgolfiin on tulossa käyttöön myös erämaksu, eli kausipelimaksun voi sen kautta maksaa useammassa erässä, jonka käyttöönotosta infoamme vielä erikseen. Erämaksun sopimus tehdään Collectorin kanssa.

Laskutukseen liittyvissä kysymyksissä otattehan yhteyttä KoskiGolfin toimistoon, Katja Tähti p. 0505850743 tai katja.tahti@koskigolf.fi.

Nexgolfiin kirjautumisen ohje

Kausipelikampanja 2019