Jäsen- ja pelimaksut vuonna 2021

29.12.2020

Jäsen- ja pelimaksut vuonna 2021

Koskigolf ry:n jäsenmaksut säilyvät ennallaan vuonna 2021.

Koskigolfin kausi 2020 oli monin tavoin ennätyksellinen. Pelikierroksia pelattiin ennätysmäärä n. 41 500 kpl. Kausi avattiin ennätysaikaisin 7.4. ja pelaamaan päästiin pitkälle syksyyn. Kenttä suljettiin 25.11. Kierrosmäärän kasvu oli pääosin seurausta omien pelaajien aktiivisuudesta ja varauskalenteri olikin täynnä lähes koko kauden ajan. Kenttä kesti rasituksen yllättävän hyvin. 

Pitkä kausi nostaa myös kustannuksia. Varsinkin syksyt ovat taloudellisesti haastavia kenttäyhtiöille. Kesän aikana huomattiin myös puutteet kentänhoitokoneissa ja huomattiin että konekanta alkaa uhkaavasti vanhentua. Syksyllä tehtiinkin päätös uuden greenileikkurin hankkimisesta ja se on nyt Eerolan konehallissa odottamassa tulevaa kesää. Konekalustoa on tarpeen uudistaa tulevaisuudessakin mahdollisuuksien mukaan. Kuluvana kautena onnistuttiin parantamaan kentän kuntoa, varsinkin greenit saivat paljon kiitosta niin omien kuin vieraidenkin taholta. Samalla kuitenkin kontrasti ravintolatilojen ja muiden palvelujen välillä korostui entisestään ja suunnitteilla on suurehko investointi ravintolarakennukseen jotta se saataisiin vastaamaan tasoltaan muita palveluja. Lisäksi kentän jatkuva kehittäminen ei saa pysähtyä. 

Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Kuusankosken Golfkeskus Oy:n hallitus on päättänyt pelimaksut vuodelle 2021. Pelimaksuihin tulee maltilliset korotukset. Aiemmasta poiketen pelaajalla on nyt mahdollisuus valita 2 erilaisesta kausipelimaksu vaihtoehdosta. Myös uusille 2020 sekä 2021 jäseniksi tulleille ja tuleville on räätälöity omat pakettinsa. Tutustukaa tarkemmin vaihtoehtoihin GOLD ja SILVER tästä