Karjala Open 16.6.

05.06.2018

Hei sie Karjala-juurinen tai miesie-henkisen pelikaverin haluava golfari!

Lähde kisakierrokselle Kymijoen kauniisiin maisemiin Eerolan golfkentälle, joka toimii Karjala Openin pelikenttänä Karjalaisten kesäjuhlien aikaan lauantaina 16.6.
Kosti Kurosen suunnittelemalla kentällä pärjäät hyvin vähän lyhyemmilläkin väylälyönneillä, kun sinulla on chippi ja putti kunnossa. Pitkälyöntiselle pelaajalle on paljon paikkoja tehdä hienoja suorituksia ja hyvänä päivänä yltää huipputulokseen. Pelin lomassa voi ihastella Kymijokea, joka toimi 1700-luvulla Venäjän ja Ruotsin välisenä sotanäyttämönä. Vanhassa kartassa kolmosväylän paikalla on nimi Tykkimäki. Joen ylitse tulevia venäläissotilaita torjuvat tykit ovat ilmeisesti sijainneet paikalla.

Karjala Openin pelimuotoina ovat pistebogey ja scratch, joiden lisäksi taitoja mitellään erikoiskilpailuissa. Kisan jälkeen nautitaan lounas golfkeskuksen Clubi-ravintolassa. Saunamahdollisuus pyyhkeineen sisältyy hintaan.
Kisaan mahtuu rajattu määrä osallistujia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi ajoissa.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.6. klo 12.00 mennessä KoskiGolfin caddiemasterille:
puh. 0207429820 tai toimisto@koskigolf.fi. Ilmoita tasoituksesi ja golfseurasi. Lähdöt klo 8.30 alkaen.


Kilpailumaksu sisältää pelikierroksen, Clubin buffet-lounaan, kärryt ja yhden poletin 48 €/hlö (Norm. hinta pelkästään greenfeelle 50 €). Golfauto 40 € (nh. 45 €). Autoja rajattu määrä.
Tulosten julkistaminen ja palkintojen jako kesäjuhlilla.