Kenttätiedote 27.4.

27.04.2018

Kuusankosken Golfkeskus Oy avasi Eerolan golfkentän lauantaina 28.4.2018.


Kenttä on tällä hetkellä paikoitellen todella kostea ja pehmeä. Kenttähenkilökunta on asettanut naruja ja ohjauskylttejä kaikkein kosteimmille alueille lähinnä viheriöiden edustoilla. Toivomme, että jokainen kentälle lähtevä huomioisi nämä opasteet. Kärryjen vetäminen jokaisen viheriön läheisyyteen on kielletty. Sopiva varoalue on noin 15 metriä viheriöltä.


On erittäin tärkeää, että näitä opasteita noudatetaan koko kevään ajan, niin kauan, kunnes kenttä on kuivunut. Pahimmassa tapauksessa viheriöiden edustat voivat polkeutua pitkäksi aikaa.


Väylän numero 8 remontti on vielä kesken. Kaivot on asennettu ja pohjatyöt tehty, mutta menee vielä aikaa, ennen kuin pääsemme levittämään kasvualustan takaisin väylälle. Väylä pelataan aluksi normaalisti par 5:na, mutta kasvualustan levitystöiden käynnistyttyä par 3:na. Väylän korjaustöitä halkovat pitkospuut pelaajia varten.


Jokainen väylä pelataan tavallisilta tiiauspaikoilta. Tiiausmerkkejä ei kuitenkaan siirretä, ennen kuin heinän kasvukausi alkaa. Koskee myös rangea. Tiiden siirtämättömyydellä suojellaan pieniä tiiauspaikkoja, etteivät ne mene keväällä kauttaaltaan huonoiksi.


Kevät terveisin


kenttämestari
Peter Gilbert, Kuusankosken Golfkeskus Oy