Keväisiä kentän asioita pähkinänkuoressa

16.04.2021

Muutamia asioita.

Öisin voi olla vielä pakkasia mikä puolestaan aiheuttaa sen että kentän avaamis aikaa aamuisin saatetaan joutua siirtämään. Tässä tapauksessa aamun varatut vuorot peruuntuvat ja pelaajan tulee varata uusi aika.

Väylän numero 9 greenin vasemmalla puolella on selvästi merkitty kylvetty alue. Älkää kulkeko sen läpi !!! Säästäähän siinä 5 askelta kun oikaisee sen kautta kun menee hakemaan takeaway kahvin mutta olisi mukava jos saataisiin siihen kesäksi ruoho.

Korjatkaa alastulojäljet, kiitos.

Viikolla 16 suoritetaan vielä keväisiä kentänhuolto toimenpiteitä. Väyliä hiekoitetaan ja kastelujärjestelmä ajetaan kastelukuntoon. Pahoittelemme näistä toimista aiheutuvaa haittaa pelaajille.

Rangen kesällä käytössä oleva lyöntialue on kylvetty. Lyönnit vain merkityiltä paikoilta.

Kentän merkintöjä on muutettu muutamassa kohtaa. Väylän 3 vasemmanpuoleinen out raja aina tielle asti on muutettu estealueeksi ja se on merkitty punaisin paaluin. Eli jos lyöt greeniltä pitkäksi ei tarvitse enää pelata varapalloa koska takareuna on estealuetta. Samoin väylän 8 greenin oikealla puolella oleva metsäsaareke veden takana on kokonaan estealuetta. Ennen pelkästään vesi oli merkattu esteeksi. Eli jos lyöt pallosi greenin oikealla puolella olevaan metsikköön on pallosi estealueella. 

Maanataihin asti ravintola toimii takeaway periaatteella ja on avoinna 10 -18. Maanantaista lähtien ravintola palvelee rajoitusten mukaisesti. Anniskelu loppuu klo 17:00.

Kenttä on aika kivassa kevätkunnossa ja säätkin mukavan keväiset. Kiitos pelaajille ohjeiden noudattamisesta ja koronarajoitusten huomioimisesta. Jatketaan samaan malliin.

Ja tervetuloa keväiselle Koskigolfin kentälle.

 IMG 6154

TJ Mika