Koskigolfin Koronatiedote

10.03.2020

KOSKIGOLFIN KORONATIEDOTE !!!

 

Koskigolf kantaa vastuunsa Koronaviruksen leviämisen hidastamisessa ja sen vuoksi olemme päättäneet seuraavaa:

 

  • Talviharjoitushalli suljetaan toistaiseksi 18.03.2020 alkaen.
  • Eerolassa sijaitseva Swingmakers Oy:n golfsimulaattori suljetaan toistaiseksi 18.03.2020 alkaen.
  • Range pidetään edelleen auki omatoimisesti käytettävänä, mutta sen käyttöä ei suositella. Mahdollisten harjoittelijoiden pyydetään ottamaan terveysviranomaisten määräykset huomioon ja käyttämään hanskoja palloja kerätessään.
  • Toimisto on avoinna mutta jos sinulla on jotain asiaa jonka hoitaminen mielestäsi tarvitsee käyntiä toimistolla pyydämme sinua ottamaan ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Yhdessä sitten päätämme tarvitseeko sinun tulla paikalle. Meistä joku voi tietämättämme kantaa oireettomana virusta ja emme missään tapauksessa halua tartuttaa sitä sinuun.
  • Kaikki seuran toimikuntien kokoukset on toistaiseksi siirretty. Toimikunnat ja johtokunta kokoontuvat tarvittaessa sähköisten välineiden välityksellä.
  • Yksi Suomen hallituksen linjauksista on rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Vaikka KosG:n järjestämät tilaisuudet ovat yksityisiä tilaisuuksia, ja joissain on vähemmän kuin kymmenen osallistujaa, on tässä tilanteessa vastuullista välttää kaikkea ei-välttämätöntä matkustamista ja kokoontumista ja toivomme tätä samaa jäseniltämme.
  • Seuran kevätkokous ja OY:n yhtiökokous siirretään eteenpäin myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

 

Moni miettii varmasti että vaikuttaako tämä kentän mahdolliseen avaamiseen tai golfkauden alkamiseen normaaliin aikaan?

 

Vastaus on että emme tiedä, toivottavasti ei, mutta kaikkeen pitää valmistautua. Siksi pyydämme ymmärrystä harjoitustilojen käyttäjiltä ja kaikilta joita nämä poikkeusjärjestelyt koskevat. Jos me hoidamme oman osamme ja kannamme osaltamme vastuumme voi koko tämä ikävä ajanjakso olla helpommin ohitettu ja elämä voi jatkua normaalisti ilman rajoituksia mahdollisimman pian.

 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin. 

 

Toimiston jengi

 

Mika              040 848 2849

Katja              050 585 0743