Pelaaminen talvihallin simulaattorissa

23.12.2021

Simulaattori on nyt pelikunnossa talvihallin yhteydessä. Suurin kiitos tästä kuuluu Raino Kukkoselle joka mahdollisti koko simulaattorihankkeen lahjoittamalla laitteiston Koskigolfille. Kiitos vielä kerran Raino. Tilat simulaattorille on vuokrattu ja siksi joudumme perimään pienen käyttömaksun simulaattorin käytöstä. 1 tunti peliaikaa maksaa 12 € Koskigolfin jäsenille joilla oli vuoden 2021 kausipelimaksu maksettuna tai joilla on talvihallin käyttömaksu maksettuna. Kaikille muille simulaattorin käyttö maksaa 16 € tunti.

Ajan varaaminen tapahtuu Nexgolfin kautta aivan samalla tavalla kuin kentällekkin. Jokaiselle tunnille on mahdollisuus varata aika neljälle pelaajalle. Tuntihinta jaetaan tasan käyttäjien kesken ja laskutetaan kuukausittain jälkikäteen jokaiselta erikseen. Eli esim. 4 pelaajaa pelaa 3 tuntia, jokainen maksaa 9 € / pelaaja tai 3 pelaajaa pelaa 3 tuntia, maksu 12 € / pelaaja, jne. Mikäli haluat varata koko simulaattorin itsellesi voit sulkea muut pelipaikat varaamalla ne pelaajille (jäsen nro.) 10010, 10011 ja 10025. Nämä ovat ns. haamupelaajia ja niitä voi käyttää paikkojen sulkemiseen. Tällöin maksat 12 € tunti. Mitään rajoituksia ei toistaiseksi ajanvarauksissa ole, voit varata vaikka koko päivän itsellesi. Ajanvaraus on nyt avoinna. Rauhoitumme vielä kuitenkin joulunviettoon ja ajat ovat varattavissa lauantaista 25.12 eteenpäin.

Simulaattori sijaitsee siis talvihallin yhteydessä osoitteessa Kyminväylä 1 G. Ulko-ovessa on numerokoodilla avautuva lukko. Mikäli et ole talvihallin käyttäjä, (suosittelen, vuosimaksu vain 70 €) niin ennen ensimmäistä käyttökertaa lähetä tekstiviesti OVIKOODI numeroon 0408482849. Saat paluuviestinä koodin jolla hallin ovi aukeaa. Tätä samaa koodia voit sitten käyttää jatkossa oven avaamiseen. Hallilla on kameravalvonta ja väärinkäytöksistä seuraa nelinkertainen maksu. 

Itse simulaattorin käyttö on varmaankin monille tuttua ennestään. Hallin valoista ja muista käytännön asioista tulee ohjeet vielä ennen lauantaita näille sivuille. Uusille käyttäjille järjestetään tutustumistilaisuuksia ti 28.12 klo 10:00 - 12:00 ja 17:00 - 19:00. Muistathan käyttää kasvomaskia tutustumistilaisuudessa. Lisää tutustumisia järjestetään tarpeen mukaan.

Ja tässä alla lisätty linkki videon pätkään josta selviää valojen käyttö ym.

VIDEO lisätty 23.12. 

Mukavia simulaattorihetkiä.

Lisätietoja voit kysellä TJ Mikalta. (mieluiten joulun jälkeen :-) )

040 8482849 tai mika.niinimaki@koskigolf.fi

Oikein hyvää joulua kaikille

TJ Mika