Peliohjeet koronaviruspandemian ajalle

29.03.2020

Peliohjeet koronaviruspandemian ajalle

 Luethan ohjeet huolellisesti ennen kuin varaat ajan ja tulet pelaamaan, kiitos! 

Koronaviruspandemian aikana pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Kuitenkin pelaaminen on mahdollista mikäli ohjeita noudatetaan tinkimättömästi. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöön otosta. Tämän jälkeen linjauksia on tarkennettu ja myös Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistuksiaan. Jotta pelaaminen kentällämme on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia sääntöjä. Nämä säännöt on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen ja ehkäistä koronaviruksen leviäminen. Mikäli sinusta tuntuu että säännöt ovat liian hankalia noudatettaviksi, pysy pois kentältä. Sääntöjen noudattamista valvotaan ja jos rikkomuksia tapahtuu voi se johtaa kentän sulkemiseen. Kentällämme golfia on mahdollista pelata kontaktittomana (siirtyä autolta suoraan pelaamaan ja kentältä suoraan autolle, koskematta muihin kuin omiin välineisiin).

Rajoitukset 

  • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.
  • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.
  • Jos olet palannut ulkomailta, pidäthän 14 vrk karanteenin paluusi jälkeen.
  • Yli 70 vuotiaita ja muita riskiryhmiin kuuluvia pyydetään noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjetta (Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet)). Me Koskigolfilaiset tahdomme painottaa hallituksen määräämissä toimintaohjeissa erityisesti sitä, että nyt on erittäin tärkeää suojata erityisesti yli 70-vuotiaat henkilöt koronavirustartunnalta. Ikäihmisillä on selkeästi nuoria ihmisiä suurempi riski saada taudista vakavia, sairaalahoitoa vaativia oireita.
  • Caddiemasterin toimisto pidetään suljettuna. Mikäli sinulla on asiaa toimistoon liittyen maksuihin tai muihin toimistoasioihin ota yhteyttä puhelimitse 020 742 9820 tai sähköpostitse toimisto@koskigolf.fi . Caddiemasterin toimiston lisäksi pukuhuoneet, sauna ja suihkutilat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta.
  • WC-tilat ovat käytössä sauna- ja pukuhuonetilojen aulassa (2 wc:tä) ja takaysillä kenttäwc. 
  • Vesipisteet ovat toistaiseksi pois käytöstä.
  • Swingmakers Proshop on rajoitetusti avoinna. Sisäänkäynti omasta ovesta, sisään vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Kaikkien golfkentälle tulevien ulkoilijoiden pyydetään välttämään kaikenlaisia joukkoparveiluita esim. parkkialueella. Kun auto on jätetty parkkiruutuun, suunnataan välittömästi kohti lähtötiitä, välttäen kokoontumisia juttutuokioille.
  • Kaikkien pitää ottaa huomioon tartuntariski ja pyrkiä omalla toiminnallaan estämään tautia leviämästä.