Puheenjohtajan kevättervehdys

23.04.2021

Keväiset terveiset KoskiGolfin jäsenille

Kausi 2021 on päästy aloittamaan ja kenttämme aukesi 14.4., joka muuten taitaa olla toiseksi aikaisin kentän avaamisen ajankohta. Ajankohtaan nähden kenttämme kunto on todella hyvä.

Korona vaikuttaa vielä meidänkin pelaamiseemme ja toimintaan, joten muistetaan noudattaa annettuja ohjeita.
Vastuullisena golfseurana kannamme vastuun siitä, että pelaajien ja henkilökunnan terveys ja hyvinvointi ovat tärkeimmät asiat.
Tiedän, että voimme nauttia pelaamisesta kauden alusta alkaen. Samalla varmasti koemme seuramme ja kenttämme täyttävän sen liikunnallisen tyhjiön, joka varmasti meillä kaikilla on ollut.

Viime kaudella väliaikalähdöllä toteutetut kilpailut saivat suuren kannatuksen, myös nykyisellä pelikaudella, ainakin kauden alussa rajoitusten takia kilpailut järjestetään väliaikalähdöillä.

Nautitaan joka hetkestä kentällä, niin birdiestä kuin tuplabogeysta. Muistetaan korjata lyöntijäljet niin teeboxissa, väylillä kuin greenillä. Moikataan tuttuja pelikavereita ja myös uusia tuttavuuksia, mutta ainakin kauden alussa pienen välimatkan päästä.

Toivotan kaikille seuramme jäsenille, heidän perheilleen ja kaikille golfareille mitä parhainta kautta 2021, pidetään edelleen itsestämme ja läheisistämme huolta!

Golfterveisin
KosG puheenjohtaja Timo Tuuri 

Timppa 4