PELIOHJE YÖKISAAN

26.06.2020

PELIOHJE YÖKISAAN

 

Yökisa 26.6.2020. klo 20:00 alkaen yhteislähtönä

 

Pelimuoto: Pariscramble Naiset pelaavat punaiselta tiiltä, miehet pelaavat keltaiselta tiiltä. Yli 70 v. miehet voivat pelata punaiselta tii-paikalta. Joukkueen slope on 25% pelaajien yhteenlasketusta slope tasoituksesta. Tasoitus ei voi olla suurempi kuin paremman pelaajan tasoitus.

 

Peliohje: Molemmat lyövät avauslyönnin jonka jälkeen valitaan pallo jolla jatketaan ja molemmat lyövät jatkolyönnin valitusta paikasta. Näin pelataan pallo reikään asti. Greenillä voi lyhyen putin lyödä reikään, mikäli joukkueen muu jäsen tekee paremman tuloksen, jää se voimaan. Pelijärjestys on vapaa, siirtosääntö ei ole voimassa. Lyhyeksi leikatulla alueella pallon saa asettaa, muualla se dropataan.

 

Koronan huomioiminen: Ei kättelyä eikä halailua. Noudatetaan varovaisuutta kontakteissa ja kosketaan yhteisiin tavaroihin hansikas kädessä tai mailapyyhettä käyttäen. Ethän osallistu kilpailuun mikäli sinulla on jotain oireita tai tunnet itsesi sairaaksi.

 

Tulosten syöttäminen: Tulokset syötetään ensisijaisesti nexgolfin mobiilisovelluksessa. Voit myös palauttaa poikkeustapauksessa normaalin tuloskortin. Tulokset varmistetaan seuraavana aamuna ja palkinnot on noudettavissa caddiemasterin toimistolta tulosten varmistuttua.

 

Huom ! Jokaiselle kilpailijalle kuuluu eväspaketti jonka voi noutaa ravintolasta ennen klo 20:00. Ravintola sulkeutuu tämän jälkeen. Varatkaa riittävästi juomaa ja ötökkämyrkkyä mukaan.

 

Kilpailijoiden toivotaan käyttävän hämärään aikaan varusteissaan tai itsessään jotain valonlähdettä turvallisuussyistä. Myös valopallon käyttö on sallittu.

 

3 parasta joukkuetta palkitaan.

 

Viettäkää hauska golf yö !