Kinkkukisa 15.10.

KoskiGolfin syksyn 2022 toinen kinkkukisa pelataan vaihtuvana pelimuotona 2-henkisin joukkuein

lauantaina 15.10.2022 yhteislähtönä klo 11:00.

Väylät 1-6 pelataan greensomea ( Peliparin   kumpikin pelaaja lyö jokaiselta tiiltä avauslyönnin, jonka jälkeen pelipari valitsee kummalla pallolla jatkaa peliä. Pelaaja jonka pallo on nostettu ylös lyö seuraavaksi ja sen jälkeen lyödään vuorotellen kunnes pallo on reiässä.)

Väylät 7-12 pelataan foursomea ( Peliparin toinen jäsen avaa parilliset väylät ja toinen parittomat väylät. Palloa lyödään vuorotellen, kunnes pallo on reiässä.)

Väylät 13-18 pelataan pariscramblea.

Joukkueen tasoitus on 25% pelaajien yhteenlasketusta slopetasoituksesta, max. slope 36. Joukkueen tasoitus ei voi olla suurempi kuin joukkueen paremman pelaajan tasoitus.

Tee: Miehet keltainen, naiset punainen. Yli 70 vuotiaat miehet ja alle 12 vuotiaat juniorit voivat halutessaan pelata punaiselta teeltä.

Palkitaan kolme parasta paria, tasatilanteessa pienempi joukkuetasoitus voittaa. Jos tasoituskin on sama, niin ratkaisu matemaattisesti.

Palkinnot voi noutaa caddiemasterilta kilpailun jälkeen tai ne postitetaan. Palkintoina on Korian Palvilihan kinkkulahjakortteja.

Kilpailumaksu: Kausipelaajat gold 15€/henkilö, kausipelaajat silver 25 € / hlö ja greenfeepelaajat 35 € /hlö. V. 2022 kisatoimitsijoina toimineet: ei kilpailumaksua.

Kilpailumaksut suositellaan maksettavaksi etukäteen Kuusankosken Golfkeskus Oy:n tilille FI1920623800007879

Koska kyseessä on yhteislähtö, joukkueen on pidettävä huolta, että pelataan oikeaa pelimuotoa oikeilla väylillä.

Tervetuloa!

KoskiGolf kilpailutoimikunta

kinkku