Kinkkukisa su 9.10.2022

KoskiGolfin syksyn 2022 ensimmäinen kinkkukisa pelataan neljän hengen shamblena.

sunnuntaina 9.10.2022 yhteislähtönä klo 11:00. 

Pelin kulku: Kaikki joukkueen jäsenet avaavat tiiltä, jonka jälkeen valitaan avaus, josta jokainen jatkaa omalla pallollaan reiän loppuun. Lyhyeksi leikatulla kentänosalla pallo saa asettaa mailanmitan sisälle alkuperäisen pallon paikasta ja muualla pallo dropataan. Bunkkerista jatkettaessa saa edellisen lyönnin jäljet korjata ennen droppausta. Joukkueen tulos on kaksi parasta pistebogeytulosta/ väylä. Jokaiselta pelaajalta on valittava kolme aloitusta kierroksen aikana. 

Tasoitukset: Maksimitasoitus on 36. Pelaajan tasoitus on 90% virallisesta tasoituksesta. 

Tee: Miehet keltainen, naiset punainen. Yli 70 vuotiaat miehet ja alle 12 vuotiaat juniorit voivat halutessaan pelata punaiselta teeltä. 

Huomioitavaa:  

  • Siirtosääntö on voimassa. Pelaajan pallon ollessa yleisen pelialueen osalla, joka on leikattu väyläkorkeuteen tai lyhyemmäksi, voi pelaaja vapautua ilman rangaistusta yhden kerran.  Pallo on merkattava ennen nostoa ja pallon saa puhdistaa. Pallo asetetaan max 15 cm etäisyydelle, ei lähemmäs reikää ja vapautumisalue on oltava yleisellä pelialueella. Siirtosääntö on poikkeuksellisesti voimassa myös greeneillä niiden reiitysten vuoksi. 
  • Bunkkerissa olevat veden aiheuttamat valumaurat ovat kunnostettavaa aluetta. Vapautuminen säännön 16.1c mukaan. 

Palkitaan kolme parasta joukkuetta, tasatilanteessa pienempi slopetasoitus voittaa. Jos slopetasoitus on sama, niin ratkaisu matemaattisesti. 

Palkinnot voi noutaa caddiemasterilta kilpailun jälkeen tai ne postitetaan. Palkintoina on Korian Palvilihan kinkkulahjakortteja. 

Kilpailumaksu: Kausipelaajat gold 15€/henkilö, kausipelaajat silver 25 € / hlö ja greenfeepelaajat 35 € /hlö. V. 2022 kisatoimitsijoina toimineet: ei kilpailumaksua. 

Ilmoittautumiset pe 7.10.2022 klo 12 mennessä oman Nexgolfin kautta tai KoskiGolfin caddiemasterille toimisto@koskigolf.fi tai p. 0207429820.

Kilpailumaksut suositellaan maksettavaksi etukäteen Kuusankosken Golfkeskus Oy:n tilille FI1920623800007879 

Tervetuloa! 

KoskiGolf kilpailutoimikunta 

kinkku