Euroopan Mestaruus Hopeaa

Onnittelut vielä kerran Kristalle

Hopea lisäksi, Krista teki suomalaista golf historiaa. Sijoitus on kaikkien aikojen paras sijoitus suomalaisille golfareille tällä tasolla. Kirsta pelasi upean ja tasaisen  sarjan  69-68-75-69, 281, -7. Lopullisen tuloksen löytämiseen vaadittiin kuitenkin 72 pelatun reiän lisäksi vielä viisi jatko reikää.

Krista kommentoi peliään seuraavasti: 

"Ihan huikea fiilis. Kyllähän EM-mitali on iso saavutus ja iso välietappi uralla." Kristan ura jatkuu ensi syksynä USAssa University of North-Carolinassa opiskellen ja  yliopistogolfia pelaten.

"Omalla hyvällä peruspelilläni pääsin uusimaan voitosta ja pelaamaan isojen väkijoukkojen edessä. Ihan mahtava kokemus ja on hienoa tietää, että työ mitä on nyt tehty jo jonkin aikaa, alkaa näkymään pelissäkin. Tästä on hyvä jatkaa ja jäihän tästä vielä vähän nälkäkin tuleviin EM-kisoihin.

Krista lähettää kaikille tukijoille vielä terveiset "Kiitos kaikille, jotka seurasivat ja olivat hengessä mukana, onnitteluista ja kaikesta tuesta mitä olen saanut, lämmittää sydäntä

Kristan pelit jatkuvat ensi viikolla FFJT:n osakilpailulla kotikentällä KoskiGolfissa. Kaikki ovat tervetulleita katsomaan kisaa, jotka pelataan 6-7.8.2019. Tämän jälkeen kisakalenterissa on vielä Erkko Trophy Talin golfkentällä ennen Pohjois-Amerikkalaisen yliopisto golfin pariin siirtymistä. 

Lämpimät onnittelut myös Tommi Hentulle, Kristan valmentajalle, pitkäjänteisestä ja periksiantamattomasta huippuvalmennuksesta, josta me kaikki muutkin KoskiGolfilaiset saamme nauttia. 

Euroopan Mestaruuskisat pelattiin Englannissa Park Stonen golfkentällä Etelä Englannissa. Viidennellä uusinta reiällä Englannin Alice Hewson varmisti itselleen Euroopan mestaruuden par-tuloksella. 

Alla olevasta linkistä voi vielä katsoa tulokset tarkemmin. 

http://www.ega-golf.ch/event/2019-european-ladies-amateur-championship

Tässä linkki Golfliiton tiedotteeseen: 

https://golf.fi/kilpagolf/krista-junkkarille-hopeaa-naisten-em-kisoissa/ 

krista4