Krista Junkkari käväisi toimistolla kertomassa kuulumisiaan

Hei Koskigolflaiset,

Uusi vuosi, uusi vuosikymmen ja uusi kausi, mutta samat kujeet uusilla mausteilla. Viime kausi oli mahtava ja parhaani tähän mennessä, mikä tekee minut hyvin iloiseksi. Saavuttamani väliaskeleet kohti ammattilaisuraa ja unelmiani, luovat vahvaa uskoa tekemiseeni ja sitä kautta lisäävät intoa treenaamiseen. Katseeni on kuitenkin käännettynä tulevaisuuteen ja vaikka haaveeni saavuttamiseen on vielä pitkä matka ja kauan aikaa, tämä vuosi tulee olemaan taas uusi askel ja suuri välietappi matkalla.

                             Ensimmäinen lukukausi yliopistossa meni totutellessa uuteen elämään ja ympäristöön. Suuret muutokset olivat viime syksyn teema ja nyt kun siitä vaiheesta on päästy eteenpäin, nousee esiin uudet teemat. Tänä vuonna tulen pelaamaan pisimmän kisakauteni tähän mennessä sillä edustukseni yliopisto joukkueessa on mahdollistanut kisaamisen aikaisemmin kesällä ja pidemmälle syksyllä. Keväällä koulumme tulee pelaamaan ainakin 5 kisassa ja kesäkauden jälkeen syksyn kalenteriin kuuluu 4 kisaa. Tämä on hyvä askel kohti vuodenympäri kestävää ammattilaisten kisakautta ja on mahtavaa päästä tekemään sitä mitä haluan huikeissa olosuhteissa.

                             Tosin vaikka suurin osa vuodesta kuuluu USA:ssa, kesäkauden tulen viettämään Suomessa, kotimaisemissa. Toinen suuri muutos on kuitenkin kesän kisojen väheneminen, osittain johtuen kisakauden pitenemisestä yliopisto-golfin avulla. Jotta pystyn jatkamaan kehittymistäni ja etenemistäni kohti ammattilaisuraa on sillekin jätettävä aikaa kisojen väliin. Koska kisat ovat harvemmassa ja pidemmällä aikavälillä, tulen pelaamaan kovatasoisempia ja pidempiä kisoja sekä vähemmän kesän aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että tulen kisaamaan entistä vähemmän Suomessa matkustellessani suurempien kisojen perässä, kylläkin vielä Euroopassa. Vaikka ’kotipesäni’ tulee olemaan kesällä Suomessa, kisoihin matkustelu vie ison osan ajastani täällä ja treenaamineni Koski-Golfissa tulee vähentymään reilusti, vaikkakin ei loppumaan kokonaan.

                             Tavoitteet ja unelmat ovat pysyneet samoina, määrätietoisuuteni ja ahkeruuteni ovat pysyneet samoina, mutta samalla kun minä kasvan ihmisenä, myös toimintani tulee kasvamaan ja kehittymään. Etenen polullani pienin askelin, välitavoitteideni avulla, samalla kun nautin matkasta, sillä sitähän elämä oikeastaan on: matka, jossa muistellaan menneitä, eletään hetkessä ja katsotaan kohti tulevaisuutta. Joten hyvää uutta vuotta kaikille, olkoon vuosi 2020 unohtumaton ja hieno osa meidän kaikkien matkaa.

 

Krista