Jäsenhakemuslomake

Voit hakea jäseneksi oheisella lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Oletko Kuusankosken Golfkeskus Oy:n osakkeenomistaja?
Onko sinulla Greencard?

Tietosuoja

Henkilötietolaki 523/1999

Henkilötietojen kerääminen ja julkaisu

Jokaisen golfarin tiedot kerätään seuroilta Suomen Golfliiton keskusrekisteriin automaattisesti seurojen omista rekistereistä. Tietoja käytetään hyödyksi Golfliiton painattamissa jäsen- ja tasoituskorteissa, seurojen omissa tarkoituksissa jne., joissa tietoja voidaan käyttää normaalisti.

Mutta kun tietoja tarvitaan muissa yhteyksissä, kuten kilpailuilmoittautumisissa ja ajanvarauksessa muihin kuin omaan seuraan, tarvitaan henkilön suostumus tietojen käyttöön. Samoin julkaisuun internetissä tarvitaan pelaajan suostumus.

Julkaiseminen

Pelaajan jäsennumero, nimi, seura ja tasoitus ovat ne tiedot, joita pelaajasta näytetään keskusrekisterissä, kun sitä käsittelee vieras seura. Tarkemmat henkilötiedot ovat käytettävissä pelaajan omalla seuralla. Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen myös siihen, että kilpailutulokset ja tasoitustiedot tullaan julkaisemaan internetissä.

Suostumus

Henkilötietojen käyttöä varten tarvitaan siis henkilön oma yksilöity, vapaaehtoinen ja tietoinen suostumus. Keskusrekisteriin on rakennettu oma menettelyohjelma suostumuksen kirjaamiseksi rekisteriin. Rekisterissä on näin erikseen kohta, joka täytetään kun henkilö on antanut suostumuksensa. Mikäli jäsen ei ole antanut suostumusta, tietää rekisteri sen automaattisesti ja ei näytä tietoja niissä tapauksissa, joissa tietojen julkaisemiseksi suostumusta tarvitaan. Tällöin kieltäytyneestä pelaajasta näytetään vain sallittu tieto, esim. tasoituslistalla jäsennumero ja pelkkä tasoitus ilman nimeä. Lisätietoja osoitteista www.golf.fi ja www.tietosuoja.fi.

Täytä liitelomake ja palauta se allekirjoitettuna seuran toimistoon.

sgl_tietosuoja_suostumus.pdf