Jari Leppänen mukana EM-kisajoukkueessa

Koskigolfilaisten hyvät otteet kilpakentillä jatkuvat. Jari Leppänen valittiin M50 joukkueeseen, joka lähti 4.9.2018 Itävaltaan Diamond Country Clubille. Viisi päivää kestävässä joukkuekisassa Euroopan mestaruudesta kilpaili 21 maata. 

Kisamatka oli 51 vuotiaalle Leppäselle ensimäinen edustustehtävä maajoukkuepaidassa. Toista vuotta Finnish Senior Touria kiertänyt pelaaja nousi joukkueeseen hyvien peliesitystensä myötä. – Tänä vuonna sijoituksia on ollut mm. toisena, neljäntenä ja seitsemäntenä. Kertyneiden ranking-pisteiden myötä nousin valintaryhmään ja pääsin mukaan joukkueeseen, kertoo Leppänen. Tourilla pelataan kuusi kilpailua, joiden kaikkien yhteispisteet lasketaan mukaan.

Golfia Leppänen on pelannut vuodesta 2000 lähtien. – Hyvä kaveri toi silloin minut rangelle ja jäin koukkuun. Lajin vaikeus yllätti ja haastoi opettelemaan. Helppoa se ei ollut, vaikka taustalla oli jääkiekon ja muiden palloilulajien harrastusta. Kilpaillut olen koko ajan, sitäkin on harjoiteltava että kisoissa voi pärjätä, muistuttaa Leppänen.

KoskiGolfin harjoitteluolosuhteet saavat Leppäseltä kiitosta. – Tosin enemmän treeniä kertyy pelaamisesta kuin lyöntien hiomisesta harjoittelualueella. Kierroksia tulee viikossa ehkä viisi ja viikonloput kuluu kesäisin melko tarkkaan pelimatkoilla. Muihin harrastuksiin ei golfin lisäksi aika riitä. Golfissa mennään vuosi kerrallaan, mitään tiukkoja tulevaisuuden suunnitelmia ei ole tehty.

Kotijoukoille Jari haluaa antaa myös tunnustusta saamastaan tärkeästä tuesta. – Ja erinomaisesta lihashuollosta, jolla pelipäivän jälkeen jumissa ollut kroppa on saatu taas pelikuntoon seuraavaksi aamuksi.

 

Tulokset löytyvät tästä

 

7S5A2234

7S5A2198

 

7S5A2206