Timo Tuuri on uusi puheenjohtaja

Koski-Golf ry:n syyskokouksessa 9.12.2019 seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2020 valittiin Timo Tuuri.

Tuuri on keväällä 62 vuotta täyttävä sotilas, joka on palvellut aktiiviuransa aikana eri tehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Koski-Golfin jäseneksi hän liittyi 10 vuotta sitten, jäätyään eläkkeelle. Vuodet 2017-2019 Tuurit asuivat Espanjassa, joten Timolla on vertailupohjaa seuratoimintaan myös Torrequebradasta, jossa hän oli jäsenenä tämän vuoden kevääseen asti.

Tuurin perheeseen kuuluvat vaimo ja kaksi tytärtä. Perheen golfmestaruuden on viime vuosina vienyt vanhemman tyttären mies, mutta ehkä uusi luottamustoimi antaa Timolle uutta potkua harjoitteluun.

Tässä Timon terveiset koskigolfilaisille:


– Aluksi kiitokset luottamuksesta valitessanne minut uudeksi puheenjohtajaksi.

On suuri kunnia ja vastuu johtaa golfyhdistyksemme kaltaista isoa organisaatiota. Tulen tekemään parhaani, että olen luottamuksenne arvoinen.

Jäsenistön aktivoiminen ja tukeminen on tärkeää, unohtamatta kilpailutoimintaa. Seuramme houkuttelevuuden lisäämiseksi, niin nuorten kuin keski-ikäistenkin joukossa, unohtamatta senioreita, on katseet nyt suunnattava määrätietoisesti tulevaisuuteen. Lisäämällä golfin tunnettavuutta mm ulkoisella tiedottamisella, saamme toivottavasti myös uusia jäseniä.


Haastankin ja kannustan edelleen kaikkia seuramme jäseniä puhumaan harrastuksestamme ja suosittelemaan golfia erinomaisena liikuntaharrastuksena, sekä tuomaan ihmisiä kokeilemaan lajia ja siten myös Green Card -kursseille.

Tärkeänä painotuksena on myös se, että erityisesti jäsenet ja myös vieraspelaajat viihtyvät pelikierroksilla hyvässä ympäristössä, sekä hyvien palveluiden äärellä ja siten kokevat Koski-Golfin omakseen.


Ollaan ajan hermoilla ja kehitetään seuran toimintaa koko ajan paremmaksi. Mikä ei ole mitenkään ristiriidassa sen kanssa, että tietyt asiat tehdään jatkossakin tutulla toimivalla tavalla.


Toivotan teille kaikille Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Golfvuotta 2020!

Puheenjohtaja 2020 Timo Tuuri