Naiset golfaa

KoskiGolf järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!

Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf jos mikä yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan.

Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa!

Ilmaisia tutustumistilaisuuksia järjestetään seuraavasti:
Sunnuntaina 15.5. klo 12–15
Maanantaina 16.5. klo 17–20
Paikka: KoskiGolf, Eerolanväylä 126, Kuusankoski


Tutustumistilaisuus on sen näköinen kuin me sen yhdessä luomme. Sinulla on mahdollisuus tutustua KoskiGolfin eri toimintoihin ja svingin saloihin. Voit osallistua kisailuun ja/tai arvontaan ja samalla tutustua naisgolfareihin. Tarjoamme sinulle kahvit uudistetulla golfklubilla.

Pukeudu sääolosuhteet huomioiden mukaviin joustaviin vaatteisiin ja lenkkareihin. Kaiken muun saat meiltä lainaksi. Nähdään pian!