Pelaamaan

Tervetuloa Koski-Golfin kotikentälle Eerolan golfkeskukseen!

Toivomme että nautit hyvistä suorituksistasi kentällä ja upeista Kymijoen maisemista sekä golfkeskuksen palveluista. Varaa golfpäivääsi riittävästi aikaa, jotta ehdit keskittyä peliisi ja saat parhaat taitosi näkyviin myös tuloskortille.

Eerolan golfkeskuksessa on laaja harjoitusalue, josta löytyvät range lyöntikatoksineen, putti- ja chippigiinit, harjoitusbunkkeri ja tilaa jopa 100 m lähestymislyöntien hiomiseen. Harjoitusalueella voit pelata myös Par 3 -kenttää, joka on kaikkien vapaasti käytettävissä. Palloautomaatti toimii pankki- ja luottokorteilla sekä ladattavalla pallokortilla ja poleteilla. Rangea lukuunottamatta harjoitusalueella pelataan omilla palloilla. Golfopetusta Eerolassa tarjoaa Swingmakers.

Ilmoittaudu caddiemasterille aina ennen kierrokselle lähtöä.
Saat samalla tarkemmat tiedot kentällä vallitsevista olosuhteista ja pelin sujumisesta. Caddiemasterin löydät ravintola Clubin tiloista. Samassa rakennuksessa olevasta Proshopista voit tehdä tarvittavat täydennykset varusteisiin. Ravintolarakennuksesta löydät myös WC-tilat ja samalla on hyvä täydentää vaikkapa juomavarastot ravintolan tiskiltä. Golfautojen varaukset on hyvä tehdä jo ennakkoon, avaimet saat toimistosta tullessasi kentälle. Golfautot löytyvät toimistorakennus Tallin edestä. Golfareille tarkoitetut autojen parkkipaikat löytyvät vanhan "arkistorakennuksen" eli bägivaraston takaa. Toimistorakennus Tallista löytyy kokoustilat sekä TJ:n ja palvelupäällikön työhuoneet. Myös Tallin läheisyydessä on autoille parkkipaikkoja. Sähköautoille löytyy 2 latauspistettä parkkipaikan läheisyydestä. Pelimaksuun sisältyvät golfkärryt löytyvät pukuhuonerakennuksen takana olevan parkkipaikan reunoilta ja vanhan bägivaraston seinustalta.

Eerolassa peliryhmien lähtöajat ovat 10 min välein.
Pidä aikataulusta täsmällisesti kiinni, mutta jätä riittävästi tilaa edelläsi pelaavalle ryhmälle, jotta peli sujuu turvallisesti. Lähdöt tapahtuvat normaalisti tiiltä 1, mutta joinakin päivinä myös tiiltä 10. Varmistathan caddiemasterilta oikean lähtöpaikan. Odottaessasi omaa lähtövuoroasi voit hakea tuntumaa ykköstiin vieressä olevalla puttigriinillä tai pestä edellisen kierroksen ruohot mailoistasi pesupaikalla. Ykköstiin ilmoitustaululta löytyy slope-taulukot ja kenttään liittyvät tiedotteet. Jokaisella väylällä on väylätaulut, joissa on kartat, mitat eri lyöntipaikoilta ja esteiden sijainnit. Väylillä on merkitty 150 m ja 100 m etäisyydet greenin keskelle. Väylien 3, 10 ja 12 jälkeen on kellot, joita on soitettava poistuttaessa greeniltä. Väylien 4, 12 ja 15 jälkeen pelaajien käytössä on WC.

Pukuhuonetilat, suihkut ja saunat on rakennettu Eerolan tilan vanhaan navettarakennukseen.
Tilat ovat avoinna kentän aukioloaikojen mukaan. Saunat lämpiävät tilauksesta ryhmille ja yleensä kilpailupäivinä ja tapahtumien aikaan. Pelaajien käytössä ovat lukittavat pukukaapit ja jokaiselle saunojalle on varattu puhdas pyyhe valmiiksi.


Peliaikojen varaukset pv/eteenpäin:

kausipelimaksajat gold 21 pv
kausipelimaksajat silver 14 pv
greenfeepelaajat 14 pv
senioripelioikeudet (SGS) 14 pvKirjaudu ajanvaraukseenLataa tuloskortti


​​​​​​​