Pelaamaan

Tervetuloa Koski-Golfin kotikentälle Eerolan golfkeskukseen!

Toivomme että nautit hyvistä suorituksistasi kentällä ja upeista Kymijoen maisemista sekä golfkeskuksen palveluista. Varaa golfpäivääsi riittävästi aikaa, jotta ehdit keskittyä peliisi ja saat parhaat taitosi näkyviin myös tuloskortille.

Eerolan golfkeskuksessa on laaja harjoitusalue, josta löytyvät range lyöntikatoksineen, putti- ja chippigiinit, harjoitusbunkkeri ja tilaa jopa 100 m lähestymislyöntien hiomiseen. Harjoitusalueella voit pelata myös Par 3 -kenttää, joka on kaikkien vapaasti käytettävissä. Palloautomaatti toimii pankki- ja luottokorteilla sekä ladattavalla pallokortilla ja poleteilla. Rangea lukuunottamatta harjoitusalueella pelataan omilla palloilla. Golfopetusta Eerolassa tarjoaa Swingmakers.

Ilmoittaudu caddiemasterille aina ennen kierrokselle lähtöä.
Saat samalla tarkemmat tiedot kentällä vallitsevista olosuhteista ja pelin sujumisesta. Toimisto sijaitsee aivan ykköstiin vieressä. Samassa tilassa olevasta Proshopista voit tehdä tarvittavat täydennykset varusteisiin. Toimistorakennuksessa pelaajien käytössä on myös WC-tilat ja juomapullojen täyttöön tarkoitettu vesipiste löytyy rakennuksen ulkopuolelta. Golfautojen varaukset on hyvä tehdä jo ennakkoon, avaimet saat toimistosta tullessasi kentälle. Autojen parkkipaikat ovat toimistorakennuksen vieressä. Pelimaksuun sisältyvät golfkärryt on parkkeerattu Caddiemasterin rakennuksen yläkerrassa sijaitsevan Tallin vintti -juhlatilan kulkusillan alle. Kärryjä on myös pukuhuonerakennuksen takana olevalla parkkipaikalla.

Eerolassa peliryhmien lähtöajat ovat 10 min välein.
Pidä aikataulusta täsmällisesti kiinni, mutta jätä riittävästi tilaa edelläsi pelaavalle ryhmälle, jotta peli sujuu turvallisesti. Lähdöt tapahtuvat normaalisti tiiltä 1, mutta joinakin päivinä myös tiiltä 8 tai tiiltä 10. Varmistathan caddiemasterilta oikean lähtöpaikan. Odottaessasi omaa lähtövuoroasi voit hakea tuntumaa ykköstiin vieressä olevalla puttigriinillä tai pestä edellisen kierroksen ruohot mailoistasi pesupaikalla. Ykköstiin ilmoitustaululta löytyy slope-taulukot ja kenttään liittyvät tiedotteet. Jokaisella väylällä on väylätaulut, joissa on kartat, mitat eri lyöntipaikoilta ja esteiden sijainnit. Väylillä on merkitty 200 m, 150 m ja 100 m etäisyydet greenin keskelle. Väylien 3 ja 12 jälkeen on kellot, joita on soitettava poistuttaessa greeniltä. Väylän 4 jälkeen pelaajien käytössä on WC ja väylien 12 ja 15 jälkeen PuuCee.

Pukuhuonetilat, suihkut ja saunat on rakennettu Eerolan tilan vanhaan navettarakennukseen.
Tilat ovat avoinna kentän aukioloaikojen mukaan. Miesten saunassa on ”hetivalmis-kiuas”, josta saa makoisat löylyt avaamalla löylyluukun heti tullessaan saunalle. Naisten saunassa kiuas toimii ajastimella, jonka pelaaja voi käynnistää lähtiessään kierrokselle. Tarkemmat ohjeet löytyvät saunalta. Pelaajien käytössä ovat lukittavat pukukaapit ja jokaiselle saunojalle on varattu puhdas pyyhe valmiiksi.


Peliaikojen varaukset pv/eteenpäin:

kausipelimaksajat gold 21 pv
kausipelimaksajat silver 14 pv
greenfeepelaajat 14 pv
senioripelioikeudet (SGS) 14 pv


Kirjaudu ajanvaraukseen


Lataa tuloskortti


​​​​​​​