Ajanvaraus

Talvihalliin ja simulaattoriin

varataan aika uuden Wisegolf järjestelmän kautta. Myös kentän ajanvaraus siirtyy tähän samaan järjestelmään. Nexgolfin kautta aikoja ei voi enää vuonna 2023 varata. Seuran nettisivut päivittyvät myös alkuvuoden aikana. Päivitys ei ole kuitenkaan vielä ihan valmis, mutta ajanvaraus toimii jo nettisivujen kautta. Matkapuhelinsovellus eli App tulee käyttöön parin seuraavan viikon aikana. Siitä tiedotetaan myöhemmin.


Tässä ohje varaukseen:


Mene osoitteeseen https://kauppa.koskigolf.fi/

Sen takaa avautuu seuraavanlainen näkymä:

------

Klikkaa - kirjaudu sisään - punaisen nuolen osoittamasta paikasta.

------

Kirjautuminen tarvitsee suorittaa vain kerran yhdeltä laitteelta, eli jos kirjaudut esim. matkapuhelimellasi kerran niin pysyt kirjautuneena sillä niin kauan kunnes kirjaudut ulos.

Käyttäjätunnus: jäsennumerosi (esim. 7654)

Salasana: Etunimen 2 ensimmäistä, sukunimen 2 ensimmäistä ja syntymäpäivä (esim. Mika Niinimäki syntynyt 4. heinäkuuta salasana olisi MiNi04)

Ajanvaraus toimii vain jos olet kirjautunut sisään.

------

Kun olet kirjautunut sisään näkyy nimesi vihreän ympyrän osoittamassa paikassa.

Valitse klikkaamalla ajanvaraus (punainen ympyrä kuvassa). Sen jälkeen avautuu seuraavanlainen ikkuna:

------

Mikäli sinulla ei ole oikeutta talvihallin käyttöön niin talvihallin ajanvaraus ei näy ruudullasi. Simulaattorin ajanvaraus näkyy kaikilla Koskigolfin jäsenillä. Jos haluat lunastaa itsellesi oikeuden käyttää talvihallia niin se tapahtuu kätevästi klikkaamalla kohtaa "TALVIHALLIN KAUSIKORTTI" ajanvarauksen yläpuolella.

Valitse mihin haluat varata ajan (esim. Talvihalli - VARAA), avautuu seuraavanlainen ikkuna:

------

Valitse haluamasi aika klikkaamalla haluamasi ajan kohdalla + merkkiä, jolloin avautuu seuraava ikkuna:

------

Valitse "TEE VARAUS" ja aikasi on varattu. Koska olet jo maksanut kausimaksun talvihallille niin mitään erillistä maksua ei tule.

Simulaattorin ajanvaraus toimii muutoin samalla tavalla mutta ajan voi varata vain yksi pelaaja jolle tulee myös maksu varauksesta. Eli jos olette menossa vaikka kaverin kanssa simulaattoriin niin sopikaa maksuista keskenänne tai varatkaa vaikka niin että toinen varaa ensimmäisen tunnin ja kaveri varaa sitten toisen tunnin. Maksu varatusta tunnista menee joka tapauksessa aina tunnin varaajalle.

Eli simulaattorin ajanvaraus näyttää tältä:

------

Valitse + (lisää pelaaja) haluamaasi aikaan, avautuu seuraavanlainen ikkuna:

------

Voit valita simulaattoritunnin maksamiseen joko "Verkkomaksu" tai "Lasku". Jos valitset "Lasku" niin sinulle lähetetään lasku varatuista tunneista samaan tapaan kuin ennenkin aina kuukauden loputtua. Jos valitset "Verkkomaksu" niin maksu tunnista menee samantien ja laskua ei luonnollisesti enää tule vaan homma on sillä selvä.

eli

Valitse maksutapa "Verkkomaksu" tai "Lasku"

Klikkaa alanurkasta "olen lukenut, ymmärtänyt toimitusehdot..."

Klikaa "Siirry maksamaan"

jos valitsit "Verkkomaksu" niin avautuu seuraava ikkuna:

------

Valitse sinulle sopiva maksutapa ja toimi ohjeiden mukaan.

jos valitsit maksutavaksi "lasku" niin aikasi on varattu ja saat siitä vahvistuksen itsellesi.

Ajanvaraus toimii matkapuhelimella täysin samalla tavalla eli mene osoitteeseen https://kauppa.koskigolf.fi/ ja toimi ylläolevien ohjeiden mukaan. Matkapuhelimella varaaminen tulee yksinkertaistumaan kunhan saamme App:in käyttöön.

Toivottavasti näillä ohjeilla varaus onnistuu. Loppujen lopuksi suurta muutosta entiseen ei ole ja prosessit helpottuvat käytön myötä ja kunhan kaikki saadaan valmiiksi.

Hauskoja treeni- ja simulaattoritunteja!

TJ Mika