Kokous- ja juhlatilat

Eerolassa on paljon mahdollisuuksia. Upea historiallinen ympäristö ja joka puolella näkyvä hoidettu nurmikko on ainutlaatuinen kokonaisuus. Palvelutarjonnan näkökulmasta näihin puitteisiin on mahdollista rakentaa vaikka minkälaisia tapahtumia.

Amiraali on juhlatila, joka sopii erinomaisesti golftapahtumiin, yritysten tilaisuuksiin, perhejuhliin ja muihin kokoontumisiin.

Juhlatila Amiraaliin sopii 10–15 henkeä ja sinne voi tilata tarjoilut Clubilta. Toimistotiloihin on tehty uusi kokoustila, johon mahtuu kokoustamaan n. 25 henkilöä.

Tarvitessasi edustavampaa saunatilaa käyttöösi kannattaa tutustua Amiraaliin, joka sijaitsee pukuhuonerakennuksen yläkerrassa. Saunatiloja löytyy useille kymmenille. Aktiviteeteiksi löytyy golfia, frisbeegolfia, futisgolfia, opetusta, leikkimielistä kisaa jne. Haluamme tänne lisää yritystapahtumia, perhejuhlia, kaveriporukoita, sekä erilaisia seuroja ja yhdistyksiä. Toki toivomme, että myös yksittäiset ihmiset tulevat Eerolaan nauttimaan tästä hienosta maisemasta.

Tarjoilut ja tilavaraukset Clubilta tai puh. 044 047 4484.

Tallin vintti

Tallin vintillä on valmiit juhlatilat yli sadalle.

Kokoustila Talli

Kokoustila talli on nimensä mukaisesti kokoustila johon mahtuu 30 henkilöä helposti. Tilassa löytyy wifi ja kokoustekniikka. Tilaan saa tilattua kahvi- tai ruokatarjoilut.

Saunatilat

Saunatilat ovat kaikkien käytössä pelin yhteydessä maanantaista sunnuntaihin.