Juniorit

Junioritoimintaa Koski-Golfissa on kaiken ikäisille lapsille ja nuorille, pienemmistä nappuloista aina kilpapelaamiseen panostaviin edustusjunioreihimme asti. Eri ikäisille ja eri tasoisille junnuille on sopivaa toimintaa ohjatuissa harjoituksissa ja kisailuissa lähes ympäri vuoden.

Jos golf kiinnostaa, niin tule rohkeasti mukaan! Harrastuksen aloittaminen on helppoa, kokeilemaan pääset seuramme välineillä.


Junioritoimikunnan jäsenet:

Yhteydenotot ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse: juniorit@koskigolf.fi

Tiia Inkilä
Minka Niemelä
Hanna Tiihonen
Simo Lehti
Aki Mattila
Suvi Yrjönen
Toni Salmi
Mikko Laurila
Antti Kallio
Timo Dadu
Tommi HenttuKesäharjoitukset KoskiGolfin rangella

15.5. - 28.8.2023

Golfkerho maanantaisin klo 18-19
2 - 6 vuotiaille (alle 5-v oma huoltaja mukaan)

Golfkoulu maanantaisin klo 18 - 19
7 - 12 vuotiaille

Hinta 70 € / kesäkausi

Mukaan tarvitset ulkoliikuntavarusteet ja juomapullon. Omia mailoja ei tarvitse olla.
Harjoituksissa tutustutaan golfin perusteisiin, varusteisiin, sekä liikutaan monipuolisesti.


Ilmoittautumiset ryhmiin ja tiedustelut: juniorit@koskigolf.fi

Kaikkien yli 5-vuotiaiden tulee liittyä Koski-Golf ry:n jäseniksi.
Juniorin (alle 18-v.) jäsenmaksu on 60 €/vuosi.
Jäsenmaksuun kuuluu Suomen Golfliiton pelaajavakuutus.  • jäsenmaksut laskutetaan helmikuussa
  • talviharjoitukset laskutetaan maaliskuussa
  • kesäharjoitukset laskutetaan heinäkuussa
  • jäsenmaksut uusilta kesäharjoituksiin tulevilta laskutetaan heinäkuussa kesäharjoitusmaksujen yhteydessäAloita golf


Koski-Golf Juniorin polkusuunnittelu

Junioriharjoitusryhmät

TIIKERIT alle 7 v.
Ryhmässä tutustutaan golfvälineisiin ja golfin perusteisiin. Opetellaan lajitaitoja, sekä perusliikuntataitoja kivassa seurassa, erilaisten pelien ja leikkien kautta. Tavoitteena on oppia tunnistamaan golfvälineitä, tutustua kenttään ja sen ympäristöön, sekä liikkua monipuolisesti, iloisella mielellä.


GOLFKOULU 8–12 v.
Tässä ryhmässä opetellaan golfin perusteita ja termejä, sekä kehitetään perusliikuntataitoja. Tutustutaan välineisiin, peliympäristöön ja sääntöihin. Syvennetään lajitaitoja ja tutustutaan golfiin sen eri muodoissa kuten futisgolf, frisbeegolf, speedgolf. Järjestämme seuran omat juniorikilpailut, joissa myös kilpagolf tulee tutuksi. Harjoituksissa pelataan paljon erilaisia pelejä, leikitään leikkejä ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa. Tavoitteena on suorittaa green card, tutustua peliin ja peliympäristöön, osallistua seuran omiin juniorikilpailuihin.


HARRASTERYHMÄ yli 13 v.
Tämä ryhmä on kaikille yli 13-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa golfin tai kehittää omia pelitaitojaan, mutta kilpaileminen ei välttämättä ole ykkös tavoitteena. Harjoitellaan monipuolisesti golfin kaikkia osa-alueita, sekä pidetään peliharjoituksia kentällä. Tavoitteena kehittää omia pelitaitoja ja viihtyä kentällä hyvässä seurassa.


HAASTAJAT yli 13 v.
Ryhmä on niille pelaajille, jotka haluavat kokeilla tavoitteellisempaa harjoittelua ja kilpailemista, mutta taidot eivät ehkä ole vielä riittävät kilparyhmän vaatimuksiin tai kilpailukokemusta ei vielä ole. Tässä ryhmässä edetään harjoitusohjelman mukaisesti, joka edellyttää myös omatoimista harjoittelua. Tavoitteena osallistua johonkin Golfliiton Future Tour -kilpailuun, sekä seuran omiin kilpailuihin.


FUTURE STARS kilparyhmä 9–12 v.
Tämä ryhmä on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille alle 13-vuotiaille. Aikaisempaa kilpailukokemusta ei tarvitse olla, ainoastaan intoa pelaamiseen tarvitaan. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki alle 13-vuotiaat taitotasoon katsomatta. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tavoitteenaan ensikesän Future Tourin -kilpailut.


KILPARYHMÄ
Kilparyhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville, sekä aktiivisesti kilpaileville pelaajille. Ryhmä harjoittelee yhdessä valmentajan kanssa, mutta myös itsenäisesti. Edellytyksenä tähän ryhmään on osallistuminen vähintään kolmeen Golfliiton Future Challenge, Elite tai FJT -kilpailuun.


PRO-RYHMÄ
Tämä ryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleville, sekä kilpaileville pelaajille. Ryhmään on erillinen haku ja valituksi tulemisen edellytyksenä on kilpaileminen kansainvälisellä tasolla.