Puheenjohtajan alkukesän tervehdys

Terveiset KoskiGolfilaisille!

Kausi 2023 on hyvässä vauhdissa ja kenttämme aukesi jo 22.4.2023, joka on viikkoa aikaisemmin kuin edellisenä vuonna. Kenttämme talvehtimisen eteen tehdyt vakituiset työt ja uudet panostukset kokeiluineen ovat varmasti vaikuttaneet positiivisesti kentän pelattavuuteen alkukaudesta. Kuitenkaan greenien kunto ei ole ollut toivottu, mutta nekin saadaan varmasti kuntoon kesän kuluessa. Monta muuta asiaa, mm. bunkkereiden kunto, vesiesteet ja muutkin reuna-alueet ovat menneet eteenpäin ja myös visuaalisuuteen on kiinnitetty huomiota.
Parasta on kuitenkin se että voimme taas nauttia pelaamisesta ja saada liikunnallisen nautinnon Kymijoen maisemissa.

Uutena tällä kaudella on käytössämme Wisegolf mm. peliaikojen varaamiseen. Kaikissa uusissa järjestelmissä on usein haasteita ja ongelmia myös meidän käyttäjien osalta, mutta aikanaan kaikki saadaan toimivaan erittäin hyvin.

Seuramme vastaa taas isojen SM-kisojen järjestämisestä eli heinäkuun kolmannella viikolla kentällämme pelataan miesten ja naisten sekä paragolfin lyöntipelin SM-kilpailut.
Edelleen toivotaan taas paljon aktiivisia talkoolaisia, halukkaat ilmoittautukaa palvelupäällikkö Katja Tähdelle tai Petteri Pasaselle.
Perinteiden mukaan järjestämme edelleen väliaikalähtöisiä sekä yhteislähtöisiä kilpailuita.

Vaikka kilpailuita on paljon, niin seura ei ole ottanut tänä vuonna kaikkia kesäksi tarjottuja kilpailuita järjestettäväksi, vaan olemme halunneet pitää mm. kilpailuista vapaita viikonloppuja.

Muistetaan edelleen korjata lyöntijäljet, sekä morjestetaan pelikavereita ja eritoten uusia tuttavuuksia, sekä kaikkia muitakin, joita kentällä tavataan. Noudatetaan kulunohjauksia. Muistetaan bunkkereiden haravointi, ja huudetaan FORE jos siihen on pienintäkin aihetta.

Pelatessa olemme edelleen seuran arvojen mukaisesti vastuullisia ja ympäristöä kunnioittavia.
Voin myös todeta, että seuran johtokunnassa ja toimikunnissa on innokasta toimintaa, niin vanhojen kuin uusien toimijoiden osalta.

Toivotan kaikille seuramme jäsenille, heidän perheilleen ja kaikille golfareille mitä parhainta kautta 2023 sekä pidetään edelleen itsestämme ja läheisistämme huolta!

Golfterveisin
KoskiGolf puheenjohtaja Timo Tuuri