Futisgolf

Futis tuli golfkentälle!

Pelin säännöt ovat pitkälti samat kuin golfissa, mutta palloa siirrellään potkimalla kohti reikää. Golfpallon sijasta pelivälineenä on jalkapallo. Futisgolfradalle voi mennä pelaamaan ilmaiseksi omilla jalkapalloilla tai Koski-Golfin toimistosta voi vuokrata palloja hintaan 2 €. Futisgolfkentälle ei tarvita erillistä ajanvarausta. Lisätiedot Koski-Golfin toimistosta puh. 0300 870 871 tai toimisto@koskigolf.fi.​​​​​​​

Futisgolf on Suomessa vielä varsin tuntematon laji. Innostus on kuitenkin kasvanut nopeasti. Muissa pohjoismaissa ja Saksassa sekä Espanjassa futisgolf on suosittua ja kenttiä on paljon.

Futisgolf laajentaa palvelutarjontaamme, niin että Eerolassa on koko perheelle on mukavaa tekemistä, vaikka kaikki eivät pelaisikaan golfia. Futis on harrastetuin urheilulaji maailmassa ja hyvä liikuntamuoto kaikenikäisille. Pelissä ei tarvita mitään erityisiä varusteita eikä ennakkoharjoittelua. Jokainen osaa potkaista palloa tavoitteenaan saada se mahdollisimman vähillä potkuilla reikäkuppiin. Halukkaille riittää kuitenkin haastetta ja futisgolf käy myös hyvänä harjoitteena vakavammin jalkapalloa harrastaville pelaajille.

Kehitämme koko ajan palvelujamme. Futisgolf on näkyvä osa uutta tarjontaamme. Sen myötä meillä on paremmat valmiudet erilaisten tapahtumien ja yritystilaisuuksien ohjelman järjestämiseen. Toivomme että entistä laajempi joukko voisi nauttia upeista maisemista ja viettää Eerolassa vapaa-aikaansa tai tulla työporukalla inspiroivaan ympäristöön.

Eerolan futisgolfrata sai parhaan mahdollisen lähdön kun Sami Hyypiä tuli avauspotkun antajaksi keväällä 2015. Sami on erittäin pidetty henkilö paikkakunnalla ja varmasti kaikkien futareiden esikuva täälläkin. Samin seuraksi tulivat hänen vanhat pelikaverinsa, Janne Lindberg, Toni Huttunen ja Mika Hernesniemi.