Talviharjoittelu

​​​​​​​Talvihallin uusi kausi alkaa 1.11.2023 ja päättyy 31.10.2024.

Koski-Golfin jäsenille talviharjoitteluhallin kausikortti vain 115 € jos lunastat sen ennen vuoden 2023 loppumista.
Talviharjoitteluhalli sijaitsee osoitteessa Kyminväylä 1 G, Kuusankoski. Kausikortit 1.1.2024 alkaen tehdyille tilauksille ja muiden seurojen jäsenille hintaan 145 €.

Kausikortin lunastamalla saat myös mahdollisuuden käyttää Sami Hyypiä areenan vuoroa 12.11.2023 alkaen sunnuntaisin 9:00 - 10:30. SHA:lle aika varataan aina erikseen omasta varauskalenterista.

Aika on varattava aina, kun menee harjoittelemaan, lukuun ottamatta ryhmäharjoituksia. Varattavat ajat ovat 30 minuutin aikoja, mutta niitä voi varata useamman peräkkäin. Ajat varataan Wiseappin kautta. Ajanvaraus toimii muuten ihan samalla tavalla, kuin kentälle aikaa varattaessa. Mikäli 'talvihalli' ei näy ajanvarausvalikossa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen (talvihallin ajanvaraus on näkyvissä vain kausikortin ostaneille).


Tiloihin on koodilukko, jonka koodi on jokaiselle henkilökohtainen. Koodin saa toimistolta joko lähettämällä sähköpostin tai soittamalla kun kausimaksu on maksettu. Ovi aukeaa näppäilemällä oman koodin ovessa olevaan näppäimistöön. Talviharjoitteluhallissa on jatkuvatoiminen kameravalvonta.Muita yleisiä ohjeita talviharjoitteluhallin käyttäjille:

  • Lyönti- ja puttialueelle ei saa viedä ruokia tai juomia. Ne tulee nauttia aulatilassa.
  • Lyönti- ja puttialueelle ei saa mennä ulkokengillä. Siellä tulee liikkua ainoastaan puhtaissa kengissä.
  • Pallot (myös puttialueelta) pitää kerätä oman vuoron lopussa tai vähintään kerran tunnissa.
  • Ilman ajanvarausta ei saa mennä lyömään. Poikkeuksena ovat ryhmävalmennukset, jotka tapahtuvat erikseen sovittuna ajankohtana. Ne näkyvät myös varauskalenterissa.
  • Chippi-harjoittelu tehdään erillisen maton päältä. Irtopalasia mattoa on harjoittelualueella. Tällä pyrimme säästämään kiinteää puttimattoa kulumiselta.
  • Muihin tiloihin kuin harjoittelualueelle ja aulatilaan ei ole lupa mennä.
  • Harjoittelutilassa olevaan korkeamman osan päälle kiipeäminen on ehdottomasti kielletty.
  • Huolehdi aina kaikkien talviharjoitteluhallilla harjoittelevien turvallisuudesta, kun olet lyömässä.
  • Huolehdi omalta osaltasi tilojen siisteydestä.


Talvihallin simulaattorin ajanvaraus

Talvihallin simulaattori on käytössä ja ajat varattavissa Wiseappin kautta. Tuntihinta on 15 € / tunti, ja voit varata useamman ajan peräkkäin. Huom. mikäli 'simulaattori' ei näy ajanvarausvalikossa, kirjaudu ulos sovelluksesta ja sitten kirjaudu uudelleen.

Tiloihin on koodilukko. Mikäli sinulla ei ole talvihallin kausikorttia, voit tilata koodin ulko-oveen lähettämällä viestin 'ovikoodi' numeroon 0505850743. Ovi aukeaa näppäilemällä numerokoodin ovessa olevaan näppäimistöön. Talviharjoitteluhallissa on jatkuvatoiminen kameravalvonta.

Simulaattorin käytössä ongelma/vikatilanteissa yhteydenotot: Kimmo Meier p. 0500913950.