Juniorit

Koski-Golf on Olympiakomitean tähtiseura juniorityön osalta. Tähtiseurastatus on merkki laadukkaan ja vastuullisen urheiluharrastuksen järjestämisestä lapsille ja nuorille. Tämän myötä seurastamme löytyy junioritoimintaa kaiken ikäisille ja tasoisille lapsille sekä nuorille, pienemmistä nappuloista aina kilpapelaamiseen panostaviin edustusjunioreihimme asti. Ohjattua toimintaa harjoitusten ja kilpailuiden muodossa on tarjolla lähes ympäri vuoden.

Mikäli golf kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan! Harrastuksen aloittaminen on helppoa, sillä kokeilemaan pääset seuramme välineillä.


Junioritoimikunnan jäsenet:

Yhteydenotot ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse: juniorit@koskigolf.fi

Tiia Inkilä, junioritoimikunnan pj, tiia.inkila@gmail.com
Jani Ahonen
Antti Kallio
Mika Kääriäinen
Aki Mattila
Toni Salmi
Hanna Tiihonen
Tommi Henttu, pro


Talviharjoitukset Koski-Golfin talvihallilla

osoite: Kyminväylä 1G, Kuusankoski

  • Golfkerho ja Nappulat torstaisin 9.1.–17.4.2025 klo: 17.30–18.30, hinta 70 €/talvikausi
  • Golfkoulu ja Haastajat maanantaisin 25.11.2024–14.4.2025 klo: 18.30–19.30, hinta 100 €/talvikausi
  • Kilparyhmä, kysy lisätietoja sähköpostitse.



Tutustu ryhmien kuvauksiin alta. Ilmoittautumiset ja tiedustelut juniorit@koskigolf.fi


Kaikkien yli 5-vuotiaiden tulee liittyä Koski-Golf ry:n jäseniksi.
Juniorin (alle 18-v.) jäsenmaksu on 65 €/vuosi.
Jäsenmaksuun kuuluu Suomen Golfliiton
pelaajavakuutus.

  • jäsenmaksut laskutetaan helmikuussa
  • talviharjoitukset laskutetaan maaliskuussa
  • kesäharjoitukset laskutetaan heinäkuussa
  • jäsenmaksut uusilta kesäharjoituksiin tulevilta laskutetaan heinäkuussa kesäharjoitusmaksujen yhteydessä


Junioriharjoitusryhmät

  • Nappulat ja golfkerho alle 7 v.

    • Ryhmissä tutustutaan golfvälineisiin ja golfin perusteisiin. Opetellaan lajitaitoja, sekä perusliikuntataitoja kivassa seurassa, erilaisten pelien ja leikkien kautta. Tavoitteena on oppia tunnistamaan golfvälineitä, tutustua kenttään ja sen ympäristöön, sekä liikkua monipuolisesti, iloisella mielellä. Nappuloissa lapset ovat lähtökohtaisesti alle 5-vuotiaita ja heillä tulee olla oma huoltaja mukana. Golfkerhon puolella oletetaan, että lapsi pystyy toimimaan jo itsenäisemmin ilman omaa huoltajaa. Jako kahteen ryhmään tehdään, mikäli lapsia on riittävästi.

  • Golfkoulu ja Haastajat
    • Näissä ryhmissä opetellaan golfin perusteita ja termejä, sekä kehitetään perusliikuntataitoja. Tutustutaan välineisiin, peliympäristöön ja sääntöihin. Syvennetään lajitaitoja ja tutustutaan golfiin sen eri muodoissa kuten futisgolf, frisbeegolf, speedgolf. Järjestämme seuran omat juniorikilpailut, joissa pääsee kokeilemaan kilpailemista rennoissa merkeissä. Harjoituksissa pelataan myös erilaisia pelejä ja/tai leikitään leikkejä ikätasoisesti. Erityisesti Haastaja -ryhmässä tavoitteena on suorittaa green card, tutustua peliin myös kentällä ja osallistua seuran omiin juniorikilpailuihin. Lapset sijoitellaan näihin kahteen ryhmään taitotaso ja ikä huomioiden. Jako tehdään, mikäli lapsia on riittävästi.
  • Kilparyhmä
    • Tämä ryhmä on tarkoitettu vahvasti kilpailemisesta kiinnostuneille tai jo kilpaileville pelaajille. Aikaisempaa peli- ja kilpailukokemusta tulisi olla jonkin verran, mutta sitäkin oleellisempaa on into pelaamista sekä harjoittelua kohtaan. Ryhmä harjoittelee yhdessä valmentajan kanssa, mutta myös itsenäisesti. Tähän ryhmään valitaan pelaajat valmentajan ja ohjaajien harkinnalla taitotaso huomioiden.